reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

Rabbit, ale super z ta poducha :) a tak myslslam o tych wozkach i mysle,ze chyba blizniaczy ciezko bedzie dostac ze sztywnymi normalnymi gondolami, bo one to by bylo kosztem wielkosci wozka i ciezaru...i chyba dlatego te gondolki miekkie robia...
ja mialam jeden wozek wlasnie z miekka gondolka, taki za grosze kupiony w Polsce, bo nasz byl w NOrwegii i nie bylo miejsca w aucie zeby go wozic w ta i z powrotem....i powiem Cii,ze ta gondolka nie przeszkadzala...problemem byl taki,ze wozek byl gow...ny i po sniwgu nie chcial jezdzic :-D

u nas pogoda tez jakas dupowata, szaro, pochmurno i pada....i tak m byc caly tydzien..i zimno do tego, 9 stopni, jutro ma byc 6 :/

reklama
Hejka.
2 dni mnie nie było i przeczytałam wszystko ufff.
Byłam wczoraj u kosmetyczki i mam teraz ładnie paznokcie :) świetna sprawa na poprawę humoru.
Cześć dziewczyny,

Ja dziś znów padam, wróciłam z pierwszych poważnych zakupków do mieszkanka. No i meble znaleźliśmy co się obojgu podobają. Mój m chce ciemne a ja jasne. Kompromis znaleziony, To są systemowe, można je dowolnie łączyć. wkleje zdjątko :)

Kręgosłup lędźwiowy mnie boli, pewnie z podróży autem więc idę lulu.
Dobrej nocki ciężaróweczki :)

Bardzo mi sie podobają te meble co to za marka? Chyba te ciemne jakoś bardziej mi w oko wpadły.

Jagmar super nawet mi do glowy nie wpalo szukac czegos takiego.Wiesz ile kosztuje? :)
sylwia nie mam pojęcia jaka jest cena takiego domowego usg, nie wiem czy to nie jest tylko taki prototyp gdzieś w stanach testowany. Szczerze mówiąc nie orientowałam się w cenie bo nie planowałam zakupu ale obawiam się, że może być bardzo wysoka.

Idę robić obiada, mam dzisiaj pstrąga pieczonego z masełkiem czosnkiem i cytryną mnimi. Po o biedzie mam za to gości i jeszcze się, za podwieczorek nie zabrałam. Nie planowałam tego i w sumie to mi się nie chce myślałam, że będę się mogła dzisiaj pobyczyć.

MArti hihi dobre...mój m też by mógł coś ugotować...robi to bardzo dobrze...ale w niedziele jeździmy do teściów na obiad...więc lipa....

Asionek a mnie mama i siosta zrobiły niespodziankę i kupiły poduszkę dla ciężarnych tą: Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro i już nie mogę się doczekać jak przyjdzie....bo normalnie w nocy spać nie mogę....

super prezent daj znac jak sie sparwuje :)

Gugula matko jak zimno :((

ja mam humor do du... :( pozarlam sie z moim ...

Rabbit jeszcze cos znajdziesz. moze doradz sie innych babeczek ktore maja blizniaki...

elifit super te meble :-)

ale pogoda do d...znowu, chyba sie poloze

pogoda okropna...wrrrrr.... nic się nie chce a muszę się uczyć....bllleeee..... jak szalona szukam jakiegoś wózka....i przeglądam stronki na necie....wszystko tylko nie nauka....

w czwartek mam badanie usg połówkowe i już nie mogę się doczekać...mam nadzieję że w końcu poznam płeć naszego drugiego bąbla....ciekawe....

widze dzisiaj zamulony dzien i pogoda do bani ?? pociesze was , ze i do Polski idzie ciepelko i sloneczko :)

Rabbit w koncu cos znajdziesz :) a nauki nie zazdroszcze , ale zaliczysz to i bedzie spokoj :)

Bardzo mi sie podobają te meble co to za marka? Chyba te ciemne jakoś bardziej mi w oko wpadły.

można je dowolnie łączyć, są marki Gerlico Furniture, mają ekspozycje tylko w Abra meble, można sprawdzić czy gdzieś blisko jest sklep. My byliśmy w Kielcach i były :) Baliśmy się kupować z neta bez oglądania, no i poprzymierzaliśmy się do nich i zawiasy są dobre i wykonanie również. I kupujemy z neta bo my oszczędzimy gdzieś z 800zł!!! niż w sklepie. Tak sobie liczą! Aha i nazwa Tolado. Możesz też wpisać na allegro, też sprzedają :)

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
pada deszcz, najchetniej zakopalabym sie pod koldre z powrotem.. dziewczyny powiedzcie mi, czy macie bole brzucha? bo mnie zakluje to z prawej to z lewej strony, mam wrazenie ze macica boli i uciska na wszystko dookola, wystraczy ze czuje ze musze na siku i przetrzymanie troche to taki bol ,ze szok - tak samo z "grubszymi" sprawami, tez tak macie?

Do góry