reklama

Październik 2011

reklama
Hej dziewczynki:)
Kurde popsół mi się laptop i nie mam kontaktu ze światem masakra jakaś:((( Teraz jestem w pracy troszkę Was podczytałam ale to nie jest to samo jak w domu w ciszy i spokoju :)

Karolinka- gratuluję serdecznie, ściskam Cie mocniutko :*****

Jutro powinnam mieć już sprawny komputer, więc pojawię się jak tylko będę mogła:))

Życzę Wam miłego dnia i udanych usg połówkowych :*

Karolina aaaaaaaaaaa :-D Gratulacje!!!! Ja pamiętam jak u mnie było.. cztery siostry i nagle chłopczyk :-) Mój ojciec szalał z radości.. do skutku robili dzieci :-D

Hejka laski :)
U nas pogoda do kitu calkowicie spac sie tylko chce du..p taka.Poza tym odkrylam wlasnie porobily mi sie rozstepy na tylku i udach.Jakas masakra chyba!!!! Juz w 4 miesiacu a gdzie jeszcze 5 miechow .Normalnie nie moge w to uwierzyc chyba sie poplacze :wściekła/y:.W tamta ciaze nic do konca a teraz pol tylka, zaraz cos rozwale normalnie!!!

Karolina gratuluje corci :))

Karolina - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że tym razem będzie córcia :tak: ale bedzie się fajnie miała mała dziewczynka i trójka starszych braci :-) będą ją na rękach nosić :-D

wczoraj w DDTVN pokazywali rodzinę gdzie para miała 8 córek :szok: chyba chcieli trafić w syna ;-)

Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle

My się nie kłócimy :-) my się prztykamy albo mamy ciche dni :-) A prztykanie w każdym związku jest potrzebne!! Ile przyjemności z godzenia i jak oczyszcza atmosfere!

karolina Tobie się podwójne gratulacje należą!!Po 3 chłopach dziewuszka, ale się musicie cieszyć :-) zresztą to widać :-)

W sklepie wreszcie pojawiły się słodkie truskawki, czysta rozkosz! orgazm podniebienia, trzeba pomyśleć o knedlach z truskawkami

Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle

no dokladnie dobra klotnia nie jest zla :)
i tez nie wierze , jak ktos mowi , ze nie kloci sie wogole ...

Hej dziewczynki:)
Kurde popsół mi się laptop i nie mam kontaktu ze światem masakra jakaś:((( Teraz jestem w pracy troszkę Was podczytałam ale to nie jest to samo jak w domu w ciszy i spokoju :)

Karolinka- gratuluję serdecznie, ściskam Cie mocniutko :*****

Jutro powinnam mieć już sprawny komputer, więc pojawię się jak tylko będę mogła:))

Życzę Wam miłego dnia i udanych usg połówkowych :*

dobrze , ze juz jutro oddadza :) bez kompa jak bez reki hehe

Hejka laski :)
U nas pogoda do kitu calkowicie spac sie tylko chce du..p taka.Poza tym odkrylam wlasnie porobily mi sie rozstepy na tylku i udach.Jakas masakra chyba!!!! Juz w 4 miesiacu a gdzie jeszcze 5 miechow .Normalnie nie moge w to uwierzyc chyba sie poplacze :wściekła/y:.W tamta ciaze nic do konca a teraz pol tylka, zaraz cos rozwale normalnie!!!

Karolina gratuluje corci :))

oj wspolczuje :(((
ja bym kupila ta Mustele podwojny efekt i sila , na istniejace rozstepy i zapobiegajaca jest , podobna badzo dobra!! jak sa swierze i je przyatakujesz to moze nie bedzie zle
aha i dziewczyny jak smarujecie sie czyms przeciw rozstepa to wlasnie nie zapominajcie o biodrach , udach i tylku :) bo czasami sie wydaje , ze tylko brzuch , a czesto wlasnie sie robia tam na dole :((

reklama
jejku karolinka CUDOWNIE....GRATULUJE!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ.....PO 3 CHŁOPAKACH NARESZCIE DZIEWUSZKA....bardzo się cieszę razem z Tobą.... aa wogóle wszystko ok???

no mioje tez leniwe jakies :) tyle wizyt mialam i tylko na jednej w 9tc nie spalo hehe

Tak ,wszystko w porzadku:-D

jejku Karolina az samej mi usmiech z twarzy nie schodzi na ta wiadomosc !!!!!!!!!!!!! super ciesze sie bardzo , a ty to pewnie juz skaczesz z radosci hehe
a jak maz ?? pewnie w szoku hehe
oj teraz bedzie co kupowac dla malej laleczki :)
Juz wybralam tapete,do jej kacika:-D
Karolina aaaaaaaaaaa :-D Gratulacje!!!! Ja pamiętam jak u mnie było.. cztery siostry i nagle chłopczyk :-) Mój ojciec szalał z radości.. do skutku robili dzieci :-D
Cale szczescie ,ze tylko do 4 razy musialam probowac;-)
Karolina GRATULUJE KOCHANIE, świetna wiadomość, :-D:-D:-Dpoproszę przesłać do mnie te fluidki cipkowe :P
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-cipka

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry