• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2011

reklama
Milka cipka sie objawila!!!!!!!!!!!:-)
Bede miala corke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mega szczesliwa,lekarka powiedziala(ta sama)ze ona mi mowila ze to na 80% ,bo na poczatku cipensja jest na wierzchu i mozna sie pomylic ,ale teraz jest na 99%pewna.
Usmoech z pyska mi nie schodzi!!!

Ale zaje**** pomyłka!!!!!!

Wow,no superowo normalnie!!!!!Moje ogromne gratulacje!!!!!

A jak m na to?Bedzi emiał w końcu swoja królewne:))))

mój narzeczony jak sie dowiedzieliśmy ze córeczka będzie to miał pzez pół godziny załamanie nerwowe a teraz się cieszy, chyba jednak w podświadomości siedziało w nim marzenie o chłopcu choć się nie przyznawał. ale jak widział moje szczęście to się nawrócił;) karolinko wielkie gratki

w srode musze jechac do ginka po zwolnienie, mam cicha nadzieje ze weznie mnie na usg i podejrzy kto siedzi w brzuchu
juz chcialabym wiedziec, albo znowu blekity albo roze kupowac

cicho marze o coreczce ale sie do tego nawet przed soba nie przyznam;-)

czy jest cos takiego jak bunt roczniaka? ktos mi dziecko podmienil

Dziewczyny jak sie ma takiego małego szatana to wiadomo ze sie marzy córa hehe :)
Klementinka a co wyprawia Jaś ???? ( mój tez Jaś jest :P ) wiec te Jaśki chyba takie wszystkie niedobre :P

beksa sie zrobil na calego, ryczy bez powodu i to tak jakby go ktos bil
wszystko placzem wymusza
zabawkami pobawi sie chwile a potem tylko lobuzuje

a ja myslalam ze Jaski to grzeczne chlopaki:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry