Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczena mi opadla bo jak pytalam w recepcji to powiedzieli ze ok 150.ufff i zdałam przedmiot na 5hihihih...teraz jeszcze egzamy i koniec ze szkołą....już mam dosyć tyle się uczyć....najpierw studia teraz studutium....blleeeee
rabbit O matko ja sobie nie wyobrażam że znów wracam do szkoły i muszę się uczyć
Rabbit, gratulecje :-)
Karolina, jeszcze wieksze gratulacjenawet sobie nie wyobrazam,jak bardzio sie cieszysz
w koncu do 4 razy sztuka ;-)
Klementinka, dziciaki tak maja,ze co jakis czas im sie wlacza jakies buntownictwo i marudzenie....moj juz kilka razy mial takie zaddy po kilka dni....ale moze jakies zabki faktycznie...u nas niestety dentinox nie pomagal, dopiero paracetamon albo nurofen w syropku...a w dzien to memlal sobie w takim gryzaczku-siatce jabluszko
a my dzis u poloznej na kontroli, wsio w porzadku...generalnie w szoku jestem bo wg jej wagi przytylam od poczatku 2 kilo tylkomoze tym razem nie dojde do 20 na plusie
i oczywiscie znowu mi zachwala tran
jakie to wspaniele i ze powinnam pic
bleeee...kiedy mi zwraca sie wszytsko jak tylko powacham
ale chyba kupie sobie kapsulki omega3
![]()
I widzisz ile radochy sprawila jedna cipcia:-)kurde karolina wiem że to dziwne....ale bardzo się cieszę z tej twojej córeczki....że normalnie aż całej mojej rodzince opowiedziałam....że miało być 4 chłopaków....aa tu psikus...super
ja dzisiaj kupiłam krem na rozstępy....z Gerbera...mam nadzieję że zapobiegnie troszkę...chociaż jeszcze mi się nie pojawiły... brzusio mi chyba urósł....chyba napewno
aa wy czym się smarujecie??
Ja niczym,przy Giulku smarowalam sie oliwka i nie popekalam.Przy blizniakach tez i tydzien przed porodem ,nie chce sklamac ,ale mi sie wydaje ze w przeciagu jednej nocy caly brzuch mi popekal(co nie znaczy ze tobie tez musi)A teraz mi to zwisa ,bo chyba bardziej nie popeka.Rabbit ja przy blizniakach bym teraz zainwestowala w mustele,ma b.dobra opinie mimo ze do najtanszych nie nalezy.ja dzisiaj kupiłam krem na rozstępy....z Gerbera...mam nadzieję że zapobiegnie troszkę...chociaż jeszcze mi się nie pojawiły... brzusio mi chyba urósł....chyba napewno
aa wy czym się smarujecie??
wczoraj zrobiłam fotkę u teściowej sobie bo ona ma wielkie lustro i sie przeraziłam
brzuch mi wywaliło a przeciez jem tyle co wczesniej nie obżeram sie jak głupia a brzuch wydęty straaaaaaaaasznie !!!!!!!!!!!!!!!!bedę wieloryb jak nic !!!!!!!!