• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic... wiec nie bede ;-)

szkoda mi bardzo mamuski. mam nadzieje ze los sie do niej usmiechnie.
bylam wczoraj u lekarza, cos jest nie tak z moim moczem ale nie dostalam zadnego antybiotyku, a lekarka nawet mnie nie zbadala... co za kraj
Ja właśnie z drogami moczowymi mam problem... częste siusianie to wiem że norma, ale mnie strasznie piecze i boli przy oddawaniu moczu.

reklama
kurde byłam na mieście po jakies zakupki do lodówki i na poczcie nie sądziłam że taki gorąc jest ledwo żywa wróciłam już wiecej nie wynurzam się w taki upał

Ooo a u mnie duszno jak przed burza, ale pootwieralam okna na przestrzal i nawet troche marzne;-)
No i powiem Wam ze ja tez cos mam stracha wiecej w domu robic, bo jak sie tym umecze, to tez mnie pobolewac zaczyna wszystko i tym sposobem chyba brudem zarosniemy:dry: No moze przesadzam, ale tak liczylam ze porobie wiosenne porzadki w szafach, a jednak duzo rzeczy mam wysoko poupychane i sama nie dam rady, a R prawie cely dzien poza domem...
Ale musze sie jakos powoli organizowac, bo za miesiac bede miec gosci (mama ze swoja siostra przyjada), to nie bede ze wstydu galami swiecic;-)
Mariolcia, to dobrze ze ta wizyte masz dosc niedlugo, bo ponoc takie nieleczone zapalenie moze stac sie baaardzo bolesne wiec lepiej za dlugo nie zwlekac....

Dziewczyny, w ktorym tygodniu u Was robi sie test z glukozy? Bo ja za tydzien mam wizyte u ginki i sie zastanawiam czy juz mnie teraz wysle, czy za miesiac dopiero? W poprzedniej ciazy mialam cukrzyce, a wiem ze lubi wracac, wiec sie troche stresuje:/

witajcie,
dzisiaj padam z nóg. całą noc nie spałam bo brzuch mnie strasznie kuł, a rano do gina. na szczęście na wizycie wszystko ok, ale niestety tym razem nie miałam okazji zobaczyć mojej kruszynki :( lekarz stwierdził że usg zrobimy przy kolejnej wizycie a więc 9.06.
i co najważniejsze lekarz powiedział że mogę chodzić na basen - wreszcie (bo wcześniej miałam zabronione ze względu na krwawienia i częste pobyty w szpitalu) może w końcu się wyrwę z domu bo w dalszym ciągu siedzę na L4, więc mam niewielki kontakt ze światem :)

Ooo a u mnie duszno jak przed burza, ale pootwieralam okna na przestrzal i nawet troche marzne;-)
No i powiem Wam ze ja tez cos mam stracha wiecej w domu robic, bo jak sie tym umecze, to tez mnie pobolewac zaczyna wszystko i tym sposobem chyba brudem zarosniemy:dry: No moze przesadzam, ale tak liczylam ze porobie wiosenne porzadki w szafach, a jednak duzo rzeczy mam wysoko poupychane i sama nie dam rady, a R prawie cely dzien poza domem...
Ale musze sie jakos powoli organizowac, bo za miesiac bede miec gosci (mama ze swoja siostra przyjada), to nie bede ze wstydu galami swiecic;-)
Mariolcia, to dobrze ze ta wizyte masz dosc niedlugo, bo ponoc takie nieleczone zapalenie moze stac sie baaardzo bolesne wiec lepiej za dlugo nie zwlekac....

Dziewczyny, w ktorym tygodniu u Was robi sie test z glukozy? Bo ja za tydzien mam wizyte u ginki i sie zastanawiam czy juz mnie teraz wysle, czy za miesiac dopiero? W poprzedniej ciazy mialam cukrzyce, a wiem ze lubi wracac, wiec sie troche stresuje:/

ja właśnie dzisiaj dostałam skierowanie na zrobienie glukozy

ja w pierwszej ciazy mialam non stop, od poczaatku do konca jakies problemy moczem...bralam te zurawinki, ze 2 antybiotyki, jakies globulki...na kazdej wizycie cos innego, i tak nie nie pomagalo....teraz /odpukac/ jest wszystko dobrze i za kazdym razem mocz wychodzi dobry :)

pryzybela,ja to korzystam z tego,ze nie powinnam sie meczyc i mojego gonie do roboty w weekendy,a sama tylkoz grubsza ogarniam :-)

mlody zasnal mi okolo 15 a ja razem z nim, o wpoldo 17 wstalam,bo musialam glowe umyc,bo dzis niby kurs....ale moj ma nadgodziny i nie wiadomo o ktorej skonczy,wiec moze sie wymigam :-D

reklama
nom. od jakichś 2 dni nie czuję tego pieczenia, może podleczyłam to Urinalem... ale i tak muszę o tym porozmawiać z ginem.

powiem ci, że na twoim miejscu, czując pieczenie udałabym się do lekarza pierwszego kontaktu, bo miałam podobną sytuację w styczniu. Męczyłam się przez tydzień, aż w końcu poszłam do lekarza i dostałam opieprz - lekarz stwierdził że mało brakowało a doszło by do zapalenia nerek, więc to jest poważna sprawa

dziewczyny mam do was pytanie z nieco innego tematu. Przed chwilą zauważyłam że mój suwaczek oszukuje o tydzień bo teraz jestem w 18 tc i 5 dniu. wasze suwaczki wskazują wszystko prawidłowo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry