Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mere poczekaj jeszcze parę dni jak Cię walnie od środka.Pamiętam z porzedniego razu i nie lubiałam boksów w żebra brrrr.A na moją cholerną zgagę już dzisiaj nic pomaga.Chyba zwariuję
![]()
Pierogi zrobione, z rozpędu od razu skleiliśmy parę z borówkami na kolacje mmmmniam...
Też od kilku dni męczy mnie zgaga, po wszystkim, nie ważne czy słodkie, słone czy kwaśne. Dziwne to bo kiedyś nawet nie wiedziałam co to zgaga a w ciąży zawsze zione ogniem.
. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...
I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!"
Tarzaliśmy się ze śmiechu 
Hejka![]()
U mnie wszystko wporzadku, czuję sie dobrze po za kręgosłupem i męczącą mnie sennością zwłaszcza od tygodniaDziś u Nas taka burza przeszła i pada do tej pory :/ A miałam iść na spacer
Za karę zjadłam spagetti i lody wrrrr ! Jutro lece do ginka na kontrol, mam nadzieje że wszystko oki
![]()
Chłopczyk sąsiadów jest w wieku naszej Oli i czasem ona bawi się u nich a czasem on u nas. Bawią się za zamkniętymi drzwiami u Oliwki w pokoju i nie było w tym nic dziwnego do wczoraj, kiedy to weszłam i zastałam chłopaczka bez spodni. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...
I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!"
Tarzaliśmy się ze śmiechu
![]()