• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Witajcie:) Trochę mnie nie było, ale kończyłam pisać pracę, miałam matury i praktykę i w ogóle byłam bardzo zajęta:)
Zazdroszczę tym, których dzieci już kopią, bo moje nieśmiało kopie, ale to raczej bąbelki w brzuchu niż kopniaki:-)

reklama
Mere poczekaj jeszcze parę dni jak Cię walnie od środka:szok:.Pamiętam z porzedniego razu i nie lubiałam boksów w żebra brrrr.A na moją cholerną zgagę już dzisiaj nic pomaga.Chyba zwariuję:szok:

Pierogi zrobione, z rozpędu od razu skleiliśmy parę z borówkami na kolacje mmmmniam...

Też od kilku dni męczy mnie zgaga, po wszystkim, nie ważne czy słodkie, słone czy kwaśne. Dziwne to bo kiedyś nawet nie wiedziałam co to zgaga a w ciąży zawsze zione ogniem.

Mere poczekaj jeszcze parę dni jak Cię walnie od środka:szok:.Pamiętam z porzedniego razu i nie lubiałam boksów w żebra brrrr.A na moją cholerną zgagę już dzisiaj nic pomaga.Chyba zwariuję:szok:

Pierogi zrobione, z rozpędu od razu skleiliśmy parę z borówkami na kolacje mmmmniam...

Też od kilku dni męczy mnie zgaga, po wszystkim, nie ważne czy słodkie, słone czy kwaśne. Dziwne to bo kiedyś nawet nie wiedziałam co to zgaga a w ciąży zawsze zione ogniem.

Lacze sie z wami w bolu, mnie zgaga meczy 3 dzien i najbardziej jak zwykle pod wieczor :-(

Hejka :)
U mnie wszystko wporzadku, czuję sie dobrze po za kręgosłupem i męczącą mnie sennością zwłaszcza od tygodnia :( Dziś u Nas taka burza przeszła i pada do tej pory :/ A miałam iść na spacer :( Za karę zjadłam spagetti i lody wrrrr ! Jutro lece do ginka na kontrol, mam nadzieje że wszystko oki :)

Chłopczyk sąsiadów jest w wieku naszej Oli i czasem ona bawi się u nich a czasem on u nas. Bawią się za zamkniętymi drzwiami u Oliwki w pokoju i nie było w tym nic dziwnego do wczoraj, kiedy to weszłam i zastałam chłopaczka bez spodni :-p. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...:szok: I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!" :-D Tarzaliśmy się ze śmiechu :-D

Syn mojej przyjaciolki tez bardzo chcial zobaczyc co moi maja w spodniach.Potem powiedzial do niej mamo a Sebi to ma takiego duzego jak tatus!!!!Ja tylko powiedzialam ze jej wspolczuje w tym ukladzie.
Moi synowie sami z siebie narazie nie mieli takich zagrywek ,ale moze to dlatego ze zawsze sa cala banda u kogos ,a tego typu zabawy sie zdarzaja zazwyczaj jeden na jednego.

reklama
Pryzybela no widzisz fajnie macie , ze sa Polacy blisko :) ja tutaj niecaly rok jestem i jak narazie lipa ze znajomymi jakas :/ no , ale powoli do przodu i moze jacys sie znajda w koncu :))

wspolczuje wam zgagi , mam nadzieje , ze mnie nie dopadnie hehe

Hejka :)
U mnie wszystko wporzadku, czuję sie dobrze po za kręgosłupem i męczącą mnie sennością zwłaszcza od tygodnia :( Dziś u Nas taka burza przeszła i pada do tej pory :/ A miałam iść na spacer :( Za karę zjadłam spagetti i lody wrrrr ! Jutro lece do ginka na kontrol, mam nadzieje że wszystko oki :)

napewno bedzie wszystko dobrze !!!

Chłopczyk sąsiadów jest w wieku naszej Oli i czasem ona bawi się u nich a czasem on u nas. Bawią się za zamkniętymi drzwiami u Oliwki w pokoju i nie było w tym nic dziwnego do wczoraj, kiedy to weszłam i zastałam chłopaczka bez spodni :-p. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...:szok: I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!" :-D Tarzaliśmy się ze śmiechu :-D

wow niezle zabawy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry