Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u mnie z tym nie ma problemu, nabór jest elektroniczny i nie ma szans na kombinowanie i znajomościa w najbliższej okolicy mam 4 przedszkola i więc nie ma siły, żeby do któregoś dziecko się nie dostało
to super u nas prywatne kosztują 600 min za mies, i tam czasami nie ma miejscJa płacę całe 170 - 180 PLN w tym są 3 posiłki, oczywiście dodatkowe zajęcia typu angielski ( 92 PLN na pół roku) czy rytmika (8 PLN miesięcznie) opłacam też ale podstawowa opieka jest śmiesznie tania, niani musiałabym zapłacić co najmniej 800 - 1000 PLN![]()

Po pierwszym dziecku dopiero sie dostaje .Ja musze dostac juz w czasie ciazy ,ale chyba faktycznie dopiero w 28 tygodniu ,teraz mi sie cos przypominaja tez mam rh ujemne i lekarka powiedziala ze zastrzyk podadza mi dopiero po porodzie. nie mam pojecia dlaczego tak, bo wydawalo mi sie ze konflikt powoduje wlasnie problemy przy porodzie. i podadza immunoglubuline tylko jesli dziecko ma inne rh niz moje, bo jak ma takie samo, to nie ma potrzeby. co za ciule. nie mogliby po prostu przebadac M. zeby wiedziec czy dziecko bedzie mialo plus?![]()