reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

reklama
Te sadzonki ze sklepu się nie nadają.. bo są słabe i nawożone... ale! jeśli zaraz po przyniesieniu ze sklepu przesadzisz do większej doniczki i nowej ziemi oraz będziesz regularnie podlewać, to powinna się roślinka przyjąć :-)

no widzisz dobrze wiedziec :))

Witam sie serdecznie dziewczynki!!!

Widze ze wam sie mani jedzonko:-),a mi jakos przeszedl apetyt i znow mnie nudzi,ledwo obiad ugotowalam bo od zapachow konam, za mnie glowa boli!!:-(Pomocy!!!!!!!!:baffled:nie moge jesc!!!

wspolczuje :(
ja za to moge tylko jesc :/ masakra hehe jak jakis glodomor :wściekła/y:

aa gdzie wy wszystkie jesteście...ja tu sama siedze...:(((

ii kolację robię.....ziemniaczki pieczone w ziołach i czosnku zapiekane serem żółtym mniam

ii kolację robię.....ziemniaczki pieczone w ziołach i czosnku zapiekane serem żółtym mniam

ja nadrabiam Mjak milosc online :)
wow co za pyszna kolacyjka :)
ja mialam robic salatke , ale jakos mnie naszlo na parowki i wlasnie zjadlam na cieplo , ze swierzym chlebkiem , maselkiem i pomidorkiem :)
kurka ile mozna jesc ?? :szok:

też bym chciała nie jeść.....

ja tez :-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

napisz jak je robisz...ziola w oleju i tym smarujesz?pieczesz w folii?

Ja zaglądam ale właśnie idę pogonić towarzystwo do wanny.

Asiu,jak Ty sobie radzisz z taka gromadka?????ja od zawsze chcialam miec trojke albo czworke,ale na dwojce poprzestaniemy...

ja nadrabiam Mjak milosc online :)
wow co za pyszna kolacyjka :)
ja mialam robic salatke , ale jakos mnie naszlo na parowki i wlasnie zjadlam na cieplo , ze swierzym chlebkiem , maselkiem i pomidorkiem :)
kurka ile mozna jesc ?? :szok:

ja tam moge jesc non-stop....najgorsze jest to,ze ja chyba nawetnie jestem lakoma tylko glodna wciaz...mnie normalnie ssie w zoladku i burczy w brzuchu:szok::szok::szok:

witam sie w piekna nioedzielke!!!!
dzis spacerek obowiazkowo,moze potem dzialeczka...

milego odpoczynku!!!

Hallooo w piękną niedzielleee :-) u mnie pogoda boska wreszcie nie wieje ten cholerny wiatr i niebo takie niebieskie, że aż chce się iść na spacer ( wyobraże sobie jak to jest :dry:)

Mój mały dziad oczywiście nadal chory, zielone gile do pasa i chyrla pięknie nadal i przy okazji zaraził mnie co by nie było jej samej smutno :-p musiałam zarzucić wieczorem apap bo zaczęło boleć mnie ucho :wściekła/y:

Co do jedzenie to ja się prawię zmuszam, tylko rano czasem burczy mi w brzuchu ;-) dzięki temu co miesiąc ( od początku ciąży tyje ) 0,4 do 0,6 kg więc bardzo mnie to cieszy :-)

Miłego dnia kto może to spacer :-)

no wlasnie to burczenie w brzuchu, najem sie jak smok a po pol godzinie czasami mam takie ssanie jakbym glodowala od paru dni..ja przyczytlam od poczatku juz 3kg,ale jka z aktywnej kobitki zrobil sie lezacy na sofie smakosz to co sie dziwic:-D

reklama
Czesc wszystkim,

U nas tez sliczna pogoda, wiec wybieramy sie pozniej na dlugi spacer, moze zrobimy kilka fotek to wkleje moj ogromniasty i juz14 tygodniowy brzuch :)

a na razie ide wieszac pranie i musze sie pouczyc...

Do góry