Kingolinka
Fanka BB :)
Heh no dziwny inny niż miały 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam w aptece z Weledy ,ale nie wiem czy w Polse z tej firmy cos jest.Napisane jest masc na sutyAcha, a jaką najlepiej maść kupić na te suciochy?
Jak nie są kwadratowe albo trójkątne to raczej wszystko w normieDziewczyny zauwazylam u siebie cos dziwnego :/ Po nocy moje brodawki przybraly dziwny ksztalt i byly mocno wysuszone :O??? Czy to cos zlego??? Aaaaa
Podziwiam Cię nie odważyłabym się już teraz na taka imprezkę. Dla rodzinki z własnym prowiantem + moja kawa i ciacho to owszem ale dla takiej gromadki już nie.no i po imprezie wkoncu o 9 wszyscy sobie pojechali ale chyba ostatni raz zapraszalam dzieci z rodzicami nastepnym razem powiem ze tylko dla dzieci wiec niech przywioza dzieci i spadaja do domu i o 20 odebrac.... dzieci grzeczniejsze od tatusiow i mamusiow zaczeli tak gadac jakby przyjechali na nie wiem co ze piwa zimnego nie mam a to sledzia bym zjadl i wogole a jakzapraszalam mowilam robie ciacha i babeczki dla dzieci a my mozeby sobie co najwyzej przy kawce posiedziec bo nie mam sil ani kasy na nie wiem jakie imprezyale za to maz kochany sam wszystko posprzatal jakposzlam z psem i pozmywal ja tylko wskoczylam do wanienki sie troche w chlodnej wodzie pomoczyc
![]()
Heh no dziwny inny niż miały![]()