reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

ale czas najwyzszy żeby już się u nas rozkręciło! w końcu już za tydzień październik! a my się jakoś tak pazurami trzymamy w przeciwieństwie do innych miesięcy :-)

reklama
padam z nóg... a jeszcze nie posprzatałam i wygląda na to że mój ślubny mi dzis nie pomoże :(
a ja naprawde nie mam siły, nogi mi spiuchły że chyba pękną niedługo;/
ale pierożki doobre...

ale faktycznie robi się gorąco i ekscytująco tutaj,bo co wejdę to jakieś newsy:)
ja tak myśle że jak my na koniec października to zanim do nas dojdzie to już każda bedzie tak zajęta dzidziolem że nawet nie looknie co tu sie dzieje i będą pustki:(

asionek
no ja zapraszam na pierożki, zrobiłam prawie 70 wiec dla każdego wystarczy:D

Elifit
Ty to lepiej uważaj bo faktycznie nic nie wiadomo, może nawet dzisiaj!:)

Dziewczyny ja zagrzebana w kuchni(robiłam pierogi ruskie i z mięsem), trochę mi zeszło, ale już skończyłam.
a ja robiłam z serem i pyrkami :p

dziś mnie już pewnie nie bedzie bo komputer zajmie mój szanowny małżonek bo ma jakieś prace zrobić do szkoły na jutro ( ku**a jak zawsze zabiera sie za to na ostatnią chwile, a podłogi będę myć ja, chociaż siły nie mam wogóle;/ wrrrrrrr)
a coś czuje że jak jutro zajrze to znowu sie mile zaskocze:)

Sivi no my sie wyjatkowo dobrze trzymamy na watku :)
naszym dziecia sie nie spieszy nigdzie , moze to i lepiej :))

Ewa to nie rob juz nic !! kladz sie i odpoczywaj , podlogi i reszta nie uciekna :)
tez tak sobie mysle , ze jak urodzimy to bedzie pusto tutaj strasznie :(
mam nadzieje , ze wszystkie szybko do kupy sie zbierzemy i wrocimy na BB :))

Asionku dawaj do mnie na pierogi, możesz zabrać ze sobą jakieś ochotniczki.
Miłka faktycznie twoje słowa prorocze.
pryzybela wszystko co piękne i upragnione, niech będzie w Waszym życiu spełnione. Udanej rocznicy.
elifit no, no kolejna się szykujesz do kolejki?

karolina trzymaj sie i mam nadzieje ze wszystko gladko pojdzie :)

U mnie 0 objawow, ani jednego skurczu, rzuch mi nawet nie twardnie... nic sie nie dzieje :) pewnie bede jedna z tych co przenosza do oporu :) A te skurcze to maja byc bolesne? bo ja na takie czekam... tak na skali 1-10 to jakbyscie je oszacowaly?[/QUOTE]

hehe u mnie to samo zero zero .... a dzis znajoma ktora miala termin na 5 pazdz juz urodzila córeczkę

nie rodzilam ale z tego co opowiadaja to w sklai od 1-10 to pewnie z 50 jest!!!:-D

reklama
fata na początku to były takie bóle jak na okres i nasilały się z czasem. Ja się zdziwiłam bo spodziewałam się czegoś co mnie zwali z nóg tymczasem spokojnie z tymi bólami wytrzymałam kilka godzin zanim znalazłam się w szpitalu. Dopiero na porodówce osiągnęłam 10 w skali od 1do 10.

Do góry