reklama

Październik 2012

Witam i ja :)
Uchylone na noc okno i kot w ogrodzie = jedna myśl - jeszcze raz przyjdzie i uduszę go osobistą dłonią!
Jak zasnęłam to drapał pazurami w szybę (rozkoszny dźwięk :| ), bo uznał, że w 10-cio cm szparze się nie zmieści. 12 mu było potrzebne O.o
No tak, to nie poród żeby przez 10 się przeciskać! :D
O 1 w nocy spacer tak o, nie wiadomo po co, ważne ze tam i z powrotem! Po jakimś czasie znów się przeszedł w myśl zasady "nie ważne po co, ważne ze tupie". A po 5 jak sobie hopsnął z parapetu na podłogę to wybudzona spodziewałam się zobaczyć słonia :]
Kot z gatunku szczupłych (bo to nie o moim grubasku mowa, mamy w domu 3). Nie wiem kto go nauczył tak tupać ;)
Podsumowując, kocham kiciusia - nie da się inaczej :)

Miłego dnia!
Ze słonkiem i całodniowym rześkim powietrzem :)

Emotion, dobrze że po strachu.
Sandy życzę promieni i lata.

p.s. Dziś 100dniówka Zobacz załącznik 480173

Ostatnia edycja:
reklama
Paula szcześliwej studniówki!

Ja co prawda kota nie mam ale mój pies zmienia łóżka w nocy (chyba zeb nikt nie był zazdrosny), niestety juz nie bardzo ma siłe wskakiwać wiec stoi nad głową i piszczy....

Helloo :-)

Ale fajnie na polu wczoraj przeszła nawałnica i jest rześko dziś od samego rana :-)

Misza ale ci się mąż trafił fiu fiu zawsze chciałam mieć w domu kucharza :-D

Karola powodzenia na genetycznym i szybko zdaj relacje :tak:

Paula to miałaś noc ja mam podobnie jak mój pies postanowi w środku nocy przyjść z kuchni (tam ma chłodno na kafelkach) do pokoju i jęczy pod drzwiami żeby go wpuścić.Jak już się go wpuści to nie koniec frajdy.Wtedy zaczyna się lizanie krocza .Ale jakie to lizanie o luuudzie! mlaska,sapie i fuczy jakby nie wiem co robiła :angry: Wtedy ja krzyczę daj ludziom spać i ona biedna wzdycha i idzie spać :-D A i wszystkiego naj z okazji 100-dniówki ;-)

My wczoraj mieliśmy 2 rocznicę ślubu i mąż przyniósł mi różę i wielką księgę o koniach( które kocham jak diabli) i aż się wzruszyłam :tak:

Moja mała odkad upały trochę zeszły daje czadu tak to siedziała cicho pewnie dlatego ze i mnie słabo było ale jutro wizytka i mam nadzieję ze wszystko ok :sorry2:

A jeszcze zapomniała Paula jutro ty też masz wizytę :-) &&&&& ;-) Czekasz na wydanie M jak mama? ogłoszenie wyników ma być :-)

Helloo :-)

Ale fajnie na polu wczoraj przeszła nawałnica i jest rześko dziś od samego rana :-)

Misza ale ci się mąż trafił fiu fiu zawsze chciałam mieć w domu kucharza :-D

Karola powodzenia na genetycznym i szybko zdaj relacje :tak:

Paula to miałaś noc ja mam podobnie jak mój pies postanowi w środku nocy przyjść z kuchni (tam ma chłodno na kafelkach) do pokoju i jęczy pod drzwiami żeby go wpuścić.Jak już się go wpuści to nie koniec frajdy.Wtedy zaczyna się lizanie krocza .Ale jakie to lizanie o luuudzie! mlaska,sapie i fuczy jakby nie wiem co robiła :angry: Wtedy ja krzyczę daj ludziom spać i ona biedna wzdycha i idzie spać :-D A i wszystkiego naj z okazji 100-dniówki ;-)

My wczoraj mieliśmy 2 rocznicę ślubu i mąż przyniósł mi różę i wielką księgę o koniach( które kocham jak diabli) i aż się wzruszyłam :tak:

Moja mała odkad upały trochę zeszły daje czadu tak to siedziała cicho pewnie dlatego ze i mnie słabo było ale jutro wizytka i mam nadzieję ze wszystko ok :sorry2:

A jeszcze zapomniała Paula jutro ty też masz wizytę :-) &&&&& ;-) Czekasz na wydanie M jak mama? ogłoszenie wyników ma być :-)

Lizanie psie to najgorsze dźwięki, ogólnie każdy pochodny (mlaskanie, siorbanie itp.) doprowadza mnie do szału Zobacz załącznik 480198
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
Mój synuś też się rozszalał, wczoraj to napatrzeć się nie mogłam. Ale co wzięłam telefon żeby nagrać jak mi brzuch skacze to się uspokajał :-( Chyba nie lubi być filmowany.
Czekam na wydanie M jak mama jak co miesiąc, ale dopiero mnie uświadomiłaś, że wyniki są. Teraz czekam jeszcze bardziej :-D Czy Ty tez prawie codziennie dostajesz smsa z jakimś nowym "konkursem" - naciągaczem kasy?

reklama
Paula niestety tak napastują sms-ami na szczęscie mojego męża bo to z jego komóry wysyłałam :-D
Kurczę chciałabym coś wygrać chociaż drobiazg jakiś nigdy nic nie wygrałam :-( trzymam kciuki za nasze wygrane :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry