Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uwielbiam te ciążowe horrorki
) i weszly wiec wymyslilam ze wsune na nie natepne 2 ale to juz byl problem, tak sie nie dalo. Wiec otworzylam bagaznik. A tam duuupa. Chcialam tam wsadzic 2 ale niestety oparcia za szerokie i za diabla sie nie dalo.
. A dodam ze drugie auto jakie mamy to kombi i tam by weszlo bez problemu, tyle ze R zabral klucze ze soba do pracy i nie moglam nim jechac

Kurcze ledwo żyje z tego upału. Niby gdzieś krąży burza nad Warszawą ale moje okolice jakoś omija![]()
w przeciwieństwie do was u mnie przeszła taka nawałnica od 21 że prąd wyłączyli a tak wiało że deszcz to w bok padał ..moje okolice tez burze tylko okrazyly, poblyskalo, pogrzmialo ale podobno daleko bo R liczyl czas miedzy blyskiem i grzmotem i daleko byla. Nawet nie padalo

oj ja moje koteczki tez kocham jak śpią i sa cicho.. a ostatnio mają zakaz wstępu do sypialni bo sobie skoki urządzały przez nasze łóżko.. 2 dni płakały pod drzwiami i jest spokój.Witam i ja
Uchylone na noc okno i kot w ogrodzie = jedna myśl - jeszcze raz przyjdzie i uduszę go osobistą dłonią!
p.s. Dziś 100dniówka Zobacz załącznik 480173
Piękne kotki, fajne imiona..padło na Mariana z Ochmanowa, a za rok doszedł Bronisław z Wesołej![]()
Mi wczoraj mama niechcący przytrzasnęła palec drzwiami od samochodu i myślałam, że umrę z bólu. Dzisiaj jest już trochę lepiej, ale palec ciągle siny.
No więc produkuję właśnie sosik pieczarkowy do kaszy i schabu. A na deser w ramach przywracania ciału odpowiedniej temperatury zjem sobie arbuza z lodówki. Mniam!