Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapowiadają piękną pogodę a ja nie mam co prać!![]()

, zapraszam 

Z tymi kwiatami żartowałam, ale dzięki przynajmniej mi się mordka śmieje od rana.

Zła jestem bo akurat dzisiaj mam załatwienia na mieście i chciałam ubrać sukienke :-(

paulawawa, dziwne, że odmówili Małej posiłków, przecież na pewno będzie nie jednym dzieckiem ze specjalną dietą. U nas w p-kolu jest tak, że dzieci, które wymagają specjalnej diety są zgłaszane i dla nich są inne posiłki. I zawsze rano jedna pani chodzi po salach, liczy dzieci i pyta ile posiłków normalnych a ile z dietą. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać i nie będziesz musiała jej później odprowadzać i wcześniej zabierać.
nie pojechalam do pracy wczoraj. maz mial klocia w klatce piersiowej i jakies dziwne bole i zaslabniecia. przyjechali z pogotowia zrobili mu w domu krotkie ekg ktore nic nie wykazalo cisnienie w normie ...zabrali dos zpitala i wrocil przed 3 rano
ale polozyli go pod ekg na prawie godzine zeby miec dobry obraz tego co sie dzieje w serduchu, pobrali krew i czekali na wyniki nic nie wykazalo wzieli na rentgena i kolejna krew na zakrzepy wyniki dobre ma rtg nic nie wykazalo i stanelo na tym ze albo sie przemeczyl (no to teraz bedzie miec wymowke
) albo jakies nerwobole.....ja sie poddaje jzu..stwierdzilam ze po porodzie osiwieje ze wszystkiegoaaa to ja swoje wsadze w samolot za 2,5h mozesz odebraczapowiadają piękną pogodę a ja nie mam co prać!![]()
odeslesz mi wyprane wysuszone polskim slonkiem