reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

hej brzuszki, w krakowie dziś jesiennie i to mnie cieszy:-) zaczyna mnie ciąża męczyć na dobre,jak jade autem to brzuch powoli zawadza a i w pracy sie szybko mecze.mam nadzieje wytrwac do 15 wrzesnia bo nie chcialabym isc juz teraz na zwolnienie.
paulawawa ja zrozumiałam ze na stałe wyjezdzacie za granice,to w sumie Lenka tylko teraz pochodzi do przedszkola a potem to juz za granica,nie?
azorek ja miałam kilka razy jak twój mąż i to jest na tle nerwowym-takie niby zawały,niech pojdzie do lekarza po jakieś lekkie tabletki antydepresyjne i minie jak ręką odjął.

reklama
z tymi przedszklami to roznie bywa. Mam kolezanke na mazurach ktora ma dziecko z alergia i jak go rano przyprowadza to sprawdza menu i gotuje mu to samo ale bez dodatkow ktorych nie moze i nosi. Nie kazde przedszkole bedzie dostosowywac sie do dzieci, niestety !!!

Azorek wspolczuje, zdrowka dla meza

Hej Mamuśki u mnie duszno okrutnie wszystko się do mnie przykleja:baffled:
Ja pranie właśnie wstawiłam zielone,jeszcze zostaną mi niebieskie, białe i ciemne,w końcu się zabrałam za szykowanie Antośka:happy:
Azorek-zdrówka dla męża,pewnie ma stres przed porodem
Paulawawa będzie Ci się chciało Małą prowadzać jeszcze do przedszkola tym bardziej,że robią problemy z jedzeniem?Daleko macie?
Ja od 3 września znowu 4 razy dziennie do szkoły,musimy na pauze dzieci do domu na obiadek zabierać,dobrze,że mam 5 min.drogi.

Azorek zdrówka dla męża.
A co do przedszkoli myślałam, że jak już przyjmują dziecko to mają obowiązek zapewnić mu wyżywienie uwzględniające diety, jakie dziecko stosuje.

Witam Was brzuszki :-)

oluska.. witaj w klubie zakłaczonch mieszkań :tak: moje 3 koty dają radę a my z nimi ponieważ oprócz sypialni nigdzie nie mam dywaników ani wykładzin. Tylko gres i panele. Ale za to pozamiatam i luzik.

ja też dołączam do klubu, mój psiak robi kaczarnię za całe stado, na szczęście tez tylko gres na podłodze, ale dość ciemne płytki i jego białe kudełki pięknie się prezentują :-)

pierwsza, pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D
chociaz raz :-D:-D:-D

oczywiscie nie liczy sie wpis Emotion bo on do wczoraj sie zalicza ;-)

jutrzenko - GRATULACJE :-D:-D:-D:-D:-D, dzisiaj jest Twój szczęśliwy dzień , zagraj w totka, albo co :-D:-D:-D:-D, taki drobiazg , a humor poprawia :-)

u nas szaro-buro, lepko, choć niby 20 st.
a do mnie przyszedł dzisiaj leń, Pan Leń, a właściwie Panisko, jakoś marnie się czuję, zaraz pójdę poleżeć, tylko babkę upiekłam i to zużyłam na nią całą energię, miłego dnia, nadrobię inne wątki i idę się lenić

H
Azorek-zdrówka dla męża,pewnie ma stres przed porodem
akurat nie trafilas z tematem listonosz doniosl dzis reszte zlych waidomosci ale na forum publicznym nie wywlekam szkoda slow. mi juz witki opadly i na dzis sie chyab pozegnam z forum albo na dluzej bo nie daje rady juz ....deprecha i nie nie przez hormony:-(

a do mnie przyszedł dzisiaj leń, Pan Leń, a właściwie Panisko, jakoś marnie się czuję, zaraz pójdę poleżeć, tylko babkę upiekłam i to zużyłam na nią całą energię, miłego dnia, nadrobię inne wątki i idę się lenić

hehehe u mnie len oznacza wstawanie na posilki i do wc a u Ciebie to zrobienie ciasta :-D

Charlois jak to zabieranie dzieci na pauze??? a jak ktos pracuje :szok:

Azorek nie zalamuj sie, pomysl ze moze byc juz tylko lepiej. Z kazdej sytuacji jest wyjscie

akurat nie trafilas z tematem listonosz doniosl dzis reszte zlych waidomosci ale na forum publicznym nie wywlekam szkoda slow. mi juz witki opadly i na dzis sie chyab pozegnam z forum albo na dluzej bo nie daje rady juz ....deprecha i nie nie przez hormony:-(
Nie chciałam trafiać z tematem,nie wiem co Ci napisać,czasami nawet słowa pocieszenia działają na odwrót.

Zabieramy dzieci o 12 do 13.15 a jak ktoś pracuje to może dziecko zostać w szkole ale zostaje ok.5 dzieci i ja nie chcę Julki stresować,holenderki to zabierają inne dzieci do siebie,ja czasami zabierałam koleżanki Julki i tak jakoś sobie radzimy.Ja pracowałam tylko wieczorem więc dla mnie nie było problemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaa rozumiem

i jeszcze uwaga, jak chcesz cos dodac a nikt po Tobie nie napisal i nie minelo troche czasu to edytuj nie pisz posta za postem bo za to moze Cie moderatorka pobic ;-):-D

reklama
dawajcie dziewczyny kurierem to pranie bo moja pralka się nudzi a balkon pusty :-D:rofl2:
własnie skończyłam prasować poprzednia partię rzeczy które miałam dla Kaja w piwnicy na jesień (dostałam od koleżanki) i synek ubrany.

Sonkaa leż w komitywie z Paniskiem Leniem bo u ciebie to rzadki widok. :-D

teraz kawka przy forum i obiadek trzeba szykować

Do góry