hej brzuszki, w krakowie dziś jesiennie i to mnie cieszy:-) zaczyna mnie ciąża męczyć na dobre,jak jade autem to brzuch powoli zawadza a i w pracy sie szybko mecze.mam nadzieje wytrwac do 15 wrzesnia bo nie chcialabym isc juz teraz na zwolnienie.
paulawawa ja zrozumiałam ze na stałe wyjezdzacie za granice,to w sumie Lenka tylko teraz pochodzi do przedszkola a potem to juz za granica,nie?
azorek ja miałam kilka razy jak twój mąż i to jest na tle nerwowym-takie niby zawały,niech pojdzie do lekarza po jakieś lekkie tabletki antydepresyjne i minie jak ręką odjął.
paulawawa ja zrozumiałam ze na stałe wyjezdzacie za granice,to w sumie Lenka tylko teraz pochodzi do przedszkola a potem to juz za granica,nie?
azorek ja miałam kilka razy jak twój mąż i to jest na tle nerwowym-takie niby zawały,niech pojdzie do lekarza po jakieś lekkie tabletki antydepresyjne i minie jak ręką odjął.

moje 3 koty dają radę a my z nimi ponieważ oprócz sypialni nigdzie nie mam dywaników ani wykładzin. Tylko gres i panele. Ale za to pozamiatam i luzik.