reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Ale napisałyście, że nie dotarłam jeszcze do końca.
U nas pogoda wymarzona. Ciepło, pochmurno i lekki wietrzyk.

Ja smażę jabłka na mus bo mama przywiozła mi cały worek jabłek. DObrze, że pomogła mi obrać.

Ja też nie zmaierzam nic specjalnie szykować na pobyt w szpitalu i po. W zamrażarce niewieli mi się już zmieści. ALe mam plan, że może będę gotowała większe ilości zupy i zawsze z 1 -2 słoiki zagotuję. Poprzednio mąż mnie obsługiwał przez 3 miesiące ale nie pamiętam już jak to było. Bo nawet musiał sprzątać i prać. A teraz prania nie umie posegregować. Głodna nie byłam, on chyba też. Mam nadzieję ze mama wpadnie i jakąś zupkę podrzuci albo ugotuje.

Widzę, że mój mąż też ma taki wybiórczy słuch jak ma cos zrobić. I po umyciu wanny robi 20 min przerwy na umycie umywalek:angry:. A mnie krew zalewa. ALe grunt , że wogóle pomaga.

PAulawawa- a nie możesz zaprowadzić małej z własnym śniadaniem? Zawsze zjadłaby z dziećmi. Ale i tak dobrze, że nie będzie długo chodzić. A za granicą do przedszkolą ją planujesz dać?

Debi - do 15 września?? Podziwiam.

Spakowałam torbę do szpitala. TAk na 80%. Tylko nie wiem gdzie wcisnę pozostałe 20. A dla dziecka nic nie spakowałam. Mąż mi przywiezie pieluchy i husteczki. W dodatku ciągle coś mi do głowy przychodzi. Np. papier toaletowy. A torbę mam taką dużą podróżną.

reklama
Mamba najlepsze życzenia spóźnione ale szczere buziaki :*****

U Nas też ładniejsza dziś pogoda. ale ja siedzę w domu senna, mimo że spałam do 10 i jakoś dusznawo mi.

Azorek zdrówka dla męża

Charlois u Nas też bardzo duszno

nudzi mi się cisza i spokojnie w domu,. niechce mi się wychodzic i jakos nie mam sil wychodzic. chyba sie zdrzemne

coś dziś cisza tutaj;-) jakie macie plany kremowe że tak powiem? bedziecie na co dzień używać sudocremu czy w przypadku odparzenia, a na co dzień jakiś lżejszy krem do pupy?położna na szkole mówiła o bepanthenie na poczatek a potem jakies lekkie kremy a o sudocremie nic nie wspominała, jak to jest u was?

marand -podziwiam za wytrwałość i szpilki!!! fajnie ze sie dobrze bawiłaś na weselu
nikamo - jak sie udała szarlotka? jestem przekonana, że była wyśmienita :-)
Anć no to kolezanka ma zajeb***** sposób na "odchudzenie" jeszcze swojego nienarodzonego dziecka, fajki i heja do przodu:wściekła/y:
azorku zdrowia dla męża życzę i wyjścia z opresji dla Was!

dawajcie dziewczyny kurierem to pranie bo moja pralka się nudzi a balkon pusty :-D:rofl2:
własnie skończyłam prasować poprzednia partię rzeczy które miałam dla Kaja w piwnicy na jesień (dostałam od koleżanki) i synek ubrany.
Mina, czy to Ty, naprawdę Ty? wydawało mi sie ze nalezysz do klubu niecierpiących prasować:-D czyżbym w nim została tylko ja?:baffled:

Wpadłam tylko na chwilkę przywitać sie z Wami, od wczoraj walczymi z mebelkami :) jak sie domyślić możecie oczywiscie znów miałam zonka z Black Red White - mieli je przywieźć po 15, po 17 dzwonie i pytam GDZIE SĄ MOJE MEBLE!? babka zdziwiona mowi ze dopiero wjechały na palecie do nich i moze do 21 zdążą, wiec ja dostałam szewskiej pasji, połączyli mnie ze sprzedawcą. Powiedzialam jasno i wyraźnie co o tym myślę i że żądam niedość ze tego darmowego transportu, to jeszcze wniesienia na 4 piętro w cenie, a co?! kilka minut po 18 pan wniósł mi meble na górę, ani sie nie zajęknął :-D

Jakiś leniwy dzień mam,krzątam się odrobinke,leże,jem i tak mi dzień mija:-)jeszcze parę dni i moje Skaby wrócą z wakacji i znowu się zacznie:rofl2:tak więc korzystam z wolności.
Ja używałam sudocremu na co dzień,jakoś nie miałam problemu z odparzeniami.

Ja pierdziu....:baffled: Mnie tu od rana nie było, a wydawało mi się, że byłam :szok:

pierwsza, pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D

Kuba oglada, ja zjadam sniadanie i jade go zawiesc, wpadne potem z kawka
Cały czas ktoś mnie wyprowadza z błędu myślowego, że dziś niedziela :baffled:
Gratuluję bycia PIERWSZĄ!!!! Masz ode mnie nagrodę Zobacz załącznik 491878

już po śniadaniu i odczekam chwile żeby kawusia się zmieściła.
O! Kawusia! Dobry pomysł o każdej porze :tak:
ja też dołączam do klubu, mój psiak robi kaczarnię za całe stado, na szczęście tez tylko gres na podłodze, ale dość ciemne płytki i jego białe kudełki pięknie się prezentują :-)

a do mnie przyszedł dzisiaj leń, Pan Leń, a właściwie Panisko, jakoś marnie się czuję, zaraz pójdę poleżeć, tylko babkę upiekłam i to zużyłam na nią całą energię, miłego dnia, nadrobię inne wątki i idę się lenić

A nie mogą mu wypadać te ciemne? :-p:laugh2: A jasne np. na dworze ;-)
Życzę żebyś się marnie nie czuła, ale leż i odpoczywaj :-)

Azorek mam nadzieję, że to rzeczywiście tylko nerwoból i nie będzie więcej dolegliwości. &&&&&
Paulawawa oprócz mieszkania to resztę masz w GB ogarniętą? Szczególnie chodzi mi o ciąże, lekarz prowadzący? Szpital mniej więcej wybrany itp.
Charlois widzę, że co kraj to obyczaj - te obiady w domu. Całe szczęście, ze tylko 5min ;-)
Debi temat kremów przerabiałyśmy przecież niedawno ;-)
Majeczka bez paniki, ja nadal nie prasuję :-D Ostatnio tylko w ramach zaprzyjaźnienia się z żelazkiem koszulki męża i jeden komplet pościeli! Tak na wszelki wypadek, żeby się później nie okazało, że urządzenie mnie nie lubi lub jest mi całkiem obce :-p
Gratuluję rozegrania akcji z meblami. Jak mi przed świętami BN tak zwlekali z transportem to narobiłam awantury, że oddali parę groszy "za straty moralne". 50zł co przed świętami bardzo cieszy ;-)

A ja jak z motorkiem w d. dziś. Wkurza mnie bałagan remontowy, nie chce mi się sprzątać, ale nie usiedzę w miejscu jak widzę kurz, pył i temu podobne. Dobrze, że już bliżej niż dalej końca :-)

Azorek, dużo zdrówka dla męża i może rzeczywiście to jest coś na tle nerwowym, podobno coraz częściej spotyka to ludzi w każdym wieku. I ściskam mocno kciuki żeby u Was się polepszyło, a depresja poszła hen hen daleko &&&

sonkaa, z Ciebie taka pracowita pszczółka, że Panisko Leń jest Ci jak najbardziej wskazany, odpoczywaj sobie ile tylko możesz :-)

Mina, a u Ciebie widzę duuużo energii :-) poproszę o odrobinkę :tak:

Majeczka, ja również ciągle należę do klubu nielubiących prasowania :zawstydzona/y::-) i dobrze, że zrobiłaś porządek z tymi dostawcami i jak szybko mebelki dotarły :-)

A ja nie mogłam się zdecydować czy mam ochotę na szarlotkę czy na placek ze śliwkami więc zrobiłam napoleonkę heheh :-) ale w weekend i tak wezmę się za któreś powyższe tylko na zakupy trzeba będzie wyskoczyć :-)

Cały czas ktoś mnie wyprowadza z błędu myślowego, że dziś niedziela :baffled:
Gratuluję bycia PIERWSZĄ!!!! Masz ode mnie nagrodę Zobacz załącznik 491878

A nie mogą mu wypadać te ciemne? :-p:laugh2: A jasne np. na dworze ;-)

hehe dla mnie kazdy dzien to ja niedziela :-D:-D
a powaznie to przez ta wolna srode tez mi sie pomieszaly dni tygodnia i nie moge dojsc do ladu

a tekst z psem :-D:-D:-D

reklama
Do góry