reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

JA tez się witam z rana.
Właśnie odwiozłam małego do przedszkola. Ryczał w domu i nie chciał iść. JAk już wyjechaliśmy to mu przeszło.
Teraz jem śniadanko.

Ja znów miałam gości. MAskara jakaś. Jak ja ledwo się ruszam to wszysycy sobie o nas przypomnieli i chcą przed porodem przyjechać. NAjgorsze, że to tacy goście z daleka co na kilka dni zostają. Jeszcze teraz 2 kuzynów się zapowiedziąło na wrzesień ale chyba im odmówię. Z jednej strony miło bo dawno sie nie widzielismy ale w takim natężeniu to i bez ciąży już bym miała chyba dość. A do tego ile kasy idzie.

Skurcze też mnie nękają, za to pożegnałam się ze skurczami łydek.

DZiewczyny trzymajcie się. Byle do końca 36 tyg. dotrwać.

reklama
Dzień dobry

o koszmarnej porze wstajecie.
Ja się wykluwam dopiero o 9, pomalutku śniadanko, odkąd mnie skurcz łydki mocny złapał odstawiłam kawę piję tylko wodę i sok jabłkowy

Ale bułeczek nie odmówię :tak:
Miłego dzionka :)

Witam z rana! U mnie dzisiaj rześko z rana. Aż musiałam na chwilę okno zamknąć, bo mi podwiewało chłodem. Fajnie azorek, że jeszcze się nie wyklułaś. Jeszcze chwila i będziesz mieć zielone światło. :-)

Mama-1222 - skąd ja to znam? Wszyscy się jakby zmówili i od kilku tygodni chcą nadrabiać towarzysko. Boją się chyba, że po porodzie przepadnę na wieki w pieluchach i zupkach. I dzięki temu co tydzień mamy pełny dom gości. Wczoraj przypomniałam sobie jeszcze, że pod koniec września mój mąż ma imieniny. I tak się zastanawiam jak to zorganizować i czy w ogóle coś wyjdzie z imprezy. No ale czas pokaże. Na szczęście jakby co to zawsze mam dobrą wymówkę ;-)

witam sie z rana nadrobilam glowny i czesc innych podglownych;-)
dziekuje bardzo za kciuki jak widac pomogly hehehe starsznie sie boje dzisiejszego dnia jak mnie kot podnerwi czy amelka ale staram sie olewac co sie dzieje w domu robie swoje i mam gleboko w doopie:-)
obiadek mezasty wczoraj zrobil dzis tylko odgrzac posprzatane mam wiec nic robic nie musze poza podstawa jak siku czy jesc:-D a tak serio to wsuwam witaminy teraz codziennie ustawilam przypominacz w tele zeby nie zapomniec...jesli one serio tucza maluszka to bede brac wrazie czego codziennie moze i utucza mi Olivke:tak:

Lorelain, zapominjka milo was znow widziec z takimi fajnymi wiadomosciami trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i moc fluidkow posylam :*

wy tu tyle o kulinariach piszecie ze w trakcie nadrabiania wchlonelam kanapke, parowke....3 parowki:-) kolejna kanapke i mysle wlasnie o tostach z dzemetem brzoskwiniowym:-D

lece wiec do kuchni cos jeszcze zaladowac na talerz i do brzuszka:-)

jak malenstwo ktos ma wiesci??

Hej :-) Ostatnio już nie wyrabiałam z odpisywaniem ale mam nadzieję, że wszystko nadrobię :-)

Nocne wstawanie już nas chyba długo nie odpuści, bo teraz wstajemy na siusiu a potem do Maluszków. Czasami właśnie jak tak w nocy przekręcam się z boku na bok nie mogąc ułożyć się i zasnąć myślę sobie, że już niedługo o tej porze to będę tulić Malutką do cyca i zmieniać jej pieluszkę

Mamba, dobrze, że chociaż w ciągu dnia troszkę odespałaś nockę

Jutrzenka, sonkaa, erde super, że imprezki się udały, teraz polencie się troszkę :-)

esi, dziewczyny już chyba wszystko napisały, niebolesne twardnienia i zwiększone upławy na tym etapie to norma. Chyba każda z nas tak ma

Azorek, dobrze, że jesteś już w domku i choć domyślam się, że przy starszej córci to nie łatwe postaraj się jak najwięcej odpoczywać. A nazwisko lekarki na serio rozbrajające :-D

za Malenstwo również trzymam mocno kciuki żeby szybko wróciła do domku i wszystko było ok &&&&&&

I przede wszystkim ogromne gratulacje dla Lorelain i Zapominajki, cieszę się razem z Wami i ściskam za Was mocno kciuki &&&&&&&&&

azorek pisze:
wy tu tyle o kulinariach piszecie ze w trakcie nadrabiania wchlonelam kanapke, parowke....3 parowki
biggrin.gif
kolejna kanapke i mysle wlasnie o tostach z dzemetem brzoskwiniowym
laugh.gif

A ja dziś mam gardło ściśnięte i niedobrze mi... Zostawiłam kanapkę w połowie gryza bo miałam wrażenie, że w momencie zwymiotuję...

Poza tym mam wrażenie, że pobolewa mnie brzuch jak na okres. Ale skoro to tylko "wrażenie" to nie jest źle:-) Ale przeraża mnie ta liczba na suwaku:-D

Ma ostatnio też jakoś intensywniej spotykamy się ze znajomymi - ale zawsze się tak składa, że to my ich odwiedzamy a nie oni nas:-D U nas pielgrzymki zaczną się po porodzie...:baffled:

hej witam może nie z rana ale jednak
Siedzę jeszcze na chwilę pije kawkę a potem pójdę szykować się do lekarza. Coś za oknem słonko się pojawia no zobaczymy czy całkowicie wyjdzie:dry:

netika oby to tylko wrazenie jak na miesiaczke i blagam niech juz nikt sie nie pcha po szpotalach bo to nic fajnego:tak: ja robie juz wszystko zeby sie w kolejke nie wepchnac i mam nadzieje ze Olivka to rozumie i tez sie sama juz pchac nie bedzie;-):tak:

chcialam podzwonic do poloznej bo pani doktor kazala mi sie na wziyty umawaic czesciej ale tam nikt nie odbiera i tzw zostaw wiadomosc i nr tele to ktos zadzwoni ehh zadzwonilam o macierzynski zeby sie dopytac czy maja moje papiery juz w systemie i co teraz jak nie ide do pracy czy moga mi juz zaczac placic od dzisiaj ale tam tez zamkniete bo jakies durnowate swieto jest ktore nie kazdy tzw obchodzi i jedne miejsca i urzedy sa otwarte a inne nie:confused::dry: ale za to dodzwonilam sie do pracy manager na urlopie wie c do biura tel musialam zrobic powiedzialam ze do pracy nie wracam ze l4 nie mam bo na tym etapie ciazy nikt mi juz nie da ze odrazu wysylaja na macierzynski pan srednio zadowolony ale co mnie to obchodzi:-D grunt ze ja juz opdoczywam:-D:-D

ide znow cos zjesc....cos mi sie dzis ssanie zalaczylo:szok:

reklama
Do góry