reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

hej laseczki:-) my dzisiaj wrócilismy ze śląska..wycieczka pociągiem nie obyła się oczywiście bez przygód(najpierw nasz xlander nie chciał się zmieścić w drzwi, a później zablokowaliśmy całe przejście na korytarzu, bo pani w kasie nam nie powiedziała, że mamy specjalny przedział:wściekła/y:), ale generalnie młody zachwycony podróżą. Weekend się udał, kolejny wyjazd w maju, bo dostaliśmy zaproszenie na komunię(nie mam się w co ubrać:-(), tym razem przetestujemy pks :-D

reklama
pogoda piękna i Igor tylko na spacerach chce spać w domu mu sie już nie podoba :( zaczyna miec problemy z zasypianiem zwalam to na zęby które nadal sie nie pojawiły
w galerii dzieciaczki super vinge chyba synuś raczkuje ?? na zdjeciu z zabaweczkami to taka ma pozę jakby raczkował:) a do tego super siedzi u nas śmiga z obracaniem ale z raczkownaiem to hoho dupeczke dżwiga ale z rękami nie wie co robić:) a siedzięc jeszcze tak długo nie wysiedzi sam bo sie przewwraca na boki ale wszystko w swoim czasie każdy inaczej się rozwija :)

panziorka, super że wypad się udał, ja chyba nie miałabym odwagi pojechać z małym pociągiem. jutro chyba będziemy zmuszeni skorzystać z płockiego czerwoniaka, bo na zakupki się wybieramy. nie wiecie jak to jest z wózkami w autobusach miejskich?
ulala, mały przymierza się do czworakowania, na razie staje na czworaka i buja się do przodu i tyłu. pewnie lada moment załapie o co chodzi :). co do siedzenia to posiedzi trochę i też sam się przewraca na brzuch. najlepiej mu się bawić jak siedzi, wtedy dziecka nie ma.

jutro chrzest bojowy maclarena :) mam nadzieję, że nie będę miała z nim większych problemów.

panziorka i jak sobie poradziliście w tym pociągu? płaciliście za wózek dodatkowo? co tzn że mieliście specjalny przedział?? pierwsze koty za płoty ;-)
ulala u nas też dupa w górze a ręce słabe jeszcze. Miłego spacerowania, mam nadzieję, że w maju się odważę i Cie w końcu nawiedzę:tak:
Dziewczyny jakiego kremu z filtrem używacie dla dzieci? Polecacie jakiś konkretny? Bo my jeszcze nie kupiliśmy a czas najwyższy przecież.

podpinam się pod pytanie Miszy, chcę dziś kupić jakiś kremik

mały dziś sam siebie przeszedł. zaczął siadać sam :). siada z pozycji do raczkowania, fajnie to wygląda :)
lecę nas pakować, trochę pochodzimy po mieście, mam nadzieję, że za dużo kasy nie wydam :blink:

Witam po dłuuugim spacerku:) Piękne dni nastały i od razu chce się żyć:)))
Mam pytanie bo tak dzisiaj przy śniadaniu zaczepiłam o to partnera i ciekawi mnie jak to u Was będzie wyglądało. Czy któraś z Was planuje oddać dzidzię do żłobka? Ja idę na wychowawczy i będziemy się starać o drugiego maluszka ale zanim to nastąpi myślałam o jakimś żłobku na 2- 3 x w tygodniu po 3-4 godzinki. Przeglądałam dzisiaj oferty i jest tego sporo. Czym się kierować przy wyborze?

Kasik nestety nie pomoge, bo ja Niki nie wysylam do zlobka, dopiero do przedszkola pojdzie. Ale moze ty mi pomozesz. Z twoich postow wnioskuje ze jestes weterynarzem. Kiedy najlepiej wykonac sterylizacje labradorki? Teraz ma 5 i pol miesiaca. Mama miala sie ostatnio zapytac i zapomniala. Przepraszam ze na watku dzieciecym :zawstydzona/y:

reklama
Do góry