Bellka
Fanka BB :)
Lorelain widzisz każdy ma swoje przyzwyczajenia. Ja nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku, gdzie szczególnie latem nie można wyjść na ogród. Jak jest ciepło to całe dnie spędzam na dworze.
I powiem Ci że nieraz takie domki pod miastem(jak np mój) są o wiele lepsze od tych niektórych w mieście. Jak jadę do moich dziadków, którzy zawsze szczycili się tym że oni to we Wrocławiu mieszkają, a my to na wsi, a tak naprawdę to tam u nich wygląda jak by czas zatrzymał się 20 lat temu, jakaś zapomniana dzielnica, do centrum dwa razy dalej niż od nas i to niby miasto
A ja się nie czuję jak bym na wsi mieszkała, wszędzie pełno bloków, nowych domków, a ceny kosmiczne. Praktycznie takie same jak w mieście.
I powiem Ci że nieraz takie domki pod miastem(jak np mój) są o wiele lepsze od tych niektórych w mieście. Jak jadę do moich dziadków, którzy zawsze szczycili się tym że oni to we Wrocławiu mieszkają, a my to na wsi, a tak naprawdę to tam u nich wygląda jak by czas zatrzymał się 20 lat temu, jakaś zapomniana dzielnica, do centrum dwa razy dalej niż od nas i to niby miasto
A ja się nie czuję jak bym na wsi mieszkała, wszędzie pełno bloków, nowych domków, a ceny kosmiczne. Praktycznie takie same jak w mieście.
..... no zobaczymy czy sie sprawdzi, ale wiadomo że to tylko zabawa 
ja tam nigdy chyba bym sie nie zdecydowala. przeciez to naturalne ze przy bolach partych nie jest sie w stanie kontrolowac pewnych odruchow i personel medyczny powinien byc przygotowany na kazda ewentualnosc. tak tez mi tu polozna wyjasniala
mamy tez dzialke w pl wlasnie taka mala z altanka i tam cale lato i wiosne sie spedzalo teraz mi baaardzo teskno za moja dzialeczka
na jesieni jakies mini ognisko kielbaski grilowanie ehhh no na rzesach stane i zglosze o przydzial 3 sypialni teraz (mamy dwie+stolowy pokuj) wlasnie z ogrodkiem malym chocby
mezasty wczoraj sobie milerka otworzyl i ja lecialm sie do porcelany wyspowiadac