Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wolę te słodkie, duże i soczyste czarne czereśnie :-) jeju jeszcze ani razu w tej ciąży nie miałam takiej ochoty jak mam teraz na te owoce! A chęci potęguje jeszcze to, że póki co są takie nieosiągalne :-( o albo malinki...
dobra, zmieńmy może temat hehe.
Najlepsze owoce, bez dwóch zdań! PS ,odezwę się po powrocie ze szpitala ,i tylko jeśli na to pozwolicie chcę Was tu na wątku Wspierać , jak się da to służyć dobrą radą i jeśli pozwolicie cieszyć się razem z Wami
witam ja normalnie padnięta wczoraj Wiki temp 39,9 letnia kąpiel pomogła wraz z nurofenem i okładami ale o 2 w nocy pojawiło się 40 stopni podałam czopek i okłady powoli spadła rano było o 7 znów 39 stopni... już po lekarzu dostała antybiotyk wiec nici ze świecenia i ogólnie ze świąt ale płucka i oskrzela ma czyste tylko gardło całe czerwone ...mnie też delikatnie pokaszluje i gardło boli leczę się póki co tantum verde i herbatą z miodem i cytryną modle się tylko żeby nie dostać gorączki....
Dziewczyny nie nadrobię,piszę tylko,ze mam krwiaka ponad 4 cm,dlatego jutro rano jadę do szpitala i nie wiem ,co to dalej bedzie???
Dzidzia zdrowa,fika koziołki,ma 6,5cm.
Ale ja plamię i mam bóle brzucha,wię mam leżeć i pewnie zostane w szpitalu :-(.
malinova - do 21 dasz radę rozważyć stopień bycia w ciąży, czy jest to poziom naleśnikowy, czy już za nic w świecie![]()

Dziewczynki ok ,a chłop w stresie wysprzatał kuchnię z niepotrzebnych wg niego rzeczy-znikły olejki do ciast ,formy ,i ciekawe co jeszcze..:-)

:-(
A ja co nieco sobie skubnę...w końcu coś jeść muszę;-))
Mamba grzecznie leż i nóżki w górę.
Paulawawa raz z górki raz pod górkę. Oby w końcu z górki było. U nas też finansowo średnio.
Sandy a jak Ty się czujsz fizycznie? Psychicznie to się chyba domyślam![]()