reklama

Październik 2012

hej

u mnie dzis obiadek palce lizac: ziemniaczki, buraczki na ciepło i kotlety mielone. Mniam

wiem ze na ruchy typu kopniaki jest za wczesnie ale chcialabym juz wiedziec ze to cos w brzuchu to wiercenie sie malucha.

moj kuba wie ze jest chlopakiem hehehe, nie ma zednej lalki tylko milion samochodow. Nawet jak bywamy u R brata corki w wieku Kuby to jej lalki go nie interesuja ani teraz ani nigdy wczesniej

Nikola ojj wspolczuje. Ja poprzednio mialam cukrzyce i tez nie moglam normalnie jesc. Akurat wtedy kiedy sie najbardziej chce to nie mozna

Karola jak po "wizytacji" heheh

The white one nie pomoge bo nie mam doswiadczenia

Patrycja to u mnie podobnie tylko z buraczkami bo uwielbiam do mielonych

Marteczka ja tez bym chciala zeby maz byl przy porodzie. Znam wiele par co tak razem rodzily i ojcowie super to wspominaja. Ale nie kazdy sie nadaje wiec nic na sile. Tez nie wiem jak moj R by sie zachowal.

Mamba a ja dalej latal do wc co kawalek :eek:. U mnie 2 pary bielizny, jedna na dzien druga na noc. Ja mam duza wydzieline ale to przez Luteine

reklama
Majeczka 26 ja bylam w Polsce samolotem i wrocilam, za miesiace lece drugi raz. Nie maz sie czego obawiac [jesli ciaza nie zagrozona] - albo spytaj lekarza na wszelki wypadek. Ale powinno byc ok.

U mnie ze spaniem z mezem nie ma problemu; bo w ciagu tygodnia mieszka pozadomem, a we weekend te 2-3 noce to racezj ja zajmuje wiekszosc lozka kopiac go i spychajac na kaniuszek lozka :D

Witam was dziewczyny

u nas miał być grill, ale zaczęło padać, więc na obiad wylądowaliśmy w pizzerii, jestem tak napchana, że wstyd i ból :-(, zaraz ide leniuchować, jutro o 8 wizyta :-) - zdam relację, mam nadzieję - radosną

A u nas cały dzień słonecznie było, teraz zachmurzyło się, chyba zaraz i u nas popada. Na osłodę zjedliśmy z Olusiem duuuuże lody z bitą śmietaną :-) teraz pękam, a M. jeszcze wafelki nam przyniósł :-)

Za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące kciuki mocno zaciśnięte. Ja wizytę mam we wtorek i też już nie mogę się doczekać.

emotions - ja w ogóle nigdy nie leciałam ze względu na mój nieokreślony lęk i w ciąży na pewno bym nie podjęła sie tego pierwszego lotu:zawstydzona/y:
mimii - podpinam sie pod trzymane kciuki - ja jutro o 17 mam badanie, dzięki! :tak: pozostalym wizytującym także powodzenia i wracajmy tu z dobrymi wieściami!

dzięki dziewczyny , jutro zdam relację

majeczka - trzymam kciuki za ciebie

jutro muszę wyprodukować tort dla Majki na wtorek, ma być motylek, a na sobotę nispodziankowy tort z lalką

hejka witam sie na baiegu podkradlam neta od brata ezastego:-) amelkowna zadowolona bawi soe z kuzynem polrocznym pogoda spoko choc ciut chlodno:confused2::sorry: ale niby od czwartku upal a byc tok chyba z domu nie wyjde. jutro zadzwonie do gina na skan 3/4d sie umowic to moze jakies fotki wkleje jak znow sie do neta dopcham:-D:-D mam nadzieje ze u was same dobre wiesci sciskam i pozdrawiam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry