reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam znów wieczorowo
Dopiero zeszłam z ogrodu :-) byczyłam się cały dzień ,zrobiłam pyszny karczek,ziemniaczki z koperkiem i szczypiorkiem i mizeria :-) tak pojadłam ,że już nic do wieczora nie zrobiłam :-D:-D:-D

malami masz rację też tak uważam ,że większość gadżetów to naciąganie rodziców na kasę ,jedyne co uważam za super rzecz to nianie :tak:

bellka kciuki za wizytę ;-)

sonkaa co to za ochraniacz?

reklama
witam wieczorowo,
Jutrzenka
, Bellka - kciuki zaciśnięte za jutrzejsze wizyty;-)

dziś nie miałam dużo czytania, bo jak widać wszystkie korzystałyśmy z ładnej pogody, my z mężem również
o 13 wybraliśmy się na spacer do centrum, tam zahaczyliśmy na obiad do naleśnikarni, później pospacerowaliśmy po parku, zaszliśmy na lody i przed 17 byliśmy w domku, ledwo już się doczłapałam taka zmęczona byłam, w domu obejrzeliśmy film i teraz przeglądam co tam u Was słychać

co do zakupów i ubranek to też mam mętlik co kupić aby było odpowiednio do pory roku, żeby nie wydać za dużo kasy na rzeczy z których nie skorzystam za bardzo, a co do gadżetów to niani na pewno nie kupię, laktator raczej będę miała od siostry, nad podgrzewaczem i sterylizatorem to się zastanawiam, ale pewnie też uznam za zbędny

nikamo, dostałam od teściowej chyba z pięć pajacy zapinanych przez całą długość pleców na takie grube zatrzaski:szok: Nawet tego nie wyprałam, tylko od razu schowałam gdzieś głęboko...

Dziś idziemy na kontrolę do laryngologa i zrobiłam Szymkowi wolne od przedszkola. Przejdziemy się później na targ i na kawę do moich rodziców. Pogoda zapowiada się cudna :-) Miłego dnia :-)

mina, mam nadzieję, że Twoje czekanie dziś już się skończy!

Jutrzenka smacznego! i trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&& - wszystko będzie dobrze, bo jak ma być!?!:tak: Życzę zdrówka! Kombinezonik już kupiłam w lumpeksiu, taki 0-3, zobaczymy czy się przyda, ale drogi nie był więc nie żałuję ;-)
Czy jak obcinałam pazurki mojemu kotu to już mam praktykę??:laugh2:

coś na dobry początek dnia

Super mama Ania Mucha wozi dziecko w bagażniku ;-)

mucha.jpg

Hej :-) Ale u nas piękna pogoda :-) Oluś w przedszkolu, ale obiecałam wcześniej go odebrać to pobawimy się jeszcze razem i może na jakiegoś loda pójdziemy :-)

Widzę, że temat różnych przydatnych i nie przydatnych sprzętów na topie, ale tyle już napisałyście, że ja mogę się tylko powtórzyć. Stelaż u nas bardzo się przydał, za to baldachim kompletna klapa, prawie od razu go zdjęliśmy. Karuzelę mieliśmy i Oli ją uwielbiał, dlatego koniecznie muszę ją odszukać. Bujaweczkę też mieliśmy i przydała się zamiast leżaczka, na szczęście też ją zostawiliśmy :-)

Polcia, ja dla Olusia czasami używam tego płynu i bardzo fajny jest :-) Za to dla siebie czasami kupuję ich balsam :-) Zapach jest super, ale przy dłuższym stosowaniu jak każdy trochę się nudzi. Ale ogólnie fajny :-)

reklama
Do góry