magdus1983
Fanka BB :)
Mamba witaj im nas wiecej tym lepiej 
Syneczki ja również widze za po toalecie papier jest żółty ale ja myślę żę to od witamin które biorę (raczej jestem pewna) póki nie ma krwi wszystko jest dobrze
i nie tylko to nas łączy bo ja również poroniłam (w 11 tyg) :-( ale teraz musi byc dobrze chociaż strach gdzies zostaje :-(BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!
Syneczki przepraszam teraz dopiero doczytałam na innym wątku co ci sie przytrafiło bardzo współczuję :-(u mnie było inaczej.

Syneczki ja również widze za po toalecie papier jest żółty ale ja myślę żę to od witamin które biorę (raczej jestem pewna) póki nie ma krwi wszystko jest dobrze
i nie tylko to nas łączy bo ja również poroniłam (w 11 tyg) :-( ale teraz musi byc dobrze chociaż strach gdzies zostaje :-(BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!Syneczki przepraszam teraz dopiero doczytałam na innym wątku co ci sie przytrafiło bardzo współczuję :-(u mnie było inaczej.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wg moich obliczeń powinnam być w 5 tygodniu ciąży ale w poniedziałek się wszystkiego dowiem. zobaczymy:-)
okazalo sie ze to nic az tak powaznego mialam tylko poczatki zapalenia drog moczowych a z neta to juz doszlam do tego ze watroba mi wysiadla hehe teraz juz wiem ze im wiecej czytam tym mniej wiem;-)