reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Cześć dziewczyny :)

mąż odsypia jeszcze bo imprezował z chłopkami oblewając swoje 31 urodziny .... no ale daje mu 20 minut i bedzie musial zawieść moje siku do laboratorium to przy okazji pojedzie na zakupy. Mati nie ma juz gorączki, ale kaszle wiec my sie izolujemy w domu.

ja sie obudziłam z leciutkimi mdłosciami troszkę pobolały mnei piersi ale tylko troszke, zwłaszcza jak młody sie na mnie uwalił.

reklama
Onatoma - jak juz będą wyniki to koniecznie nam napisz bo sie martwimy razem z tobą :blink: ... bądź dobrej myśli ... moja przyjaciółka miała plamienia w pierwszym trymestrze a wszystko było dobrze .... kropeczki nie było widac bo może ciąża jest młodsza niż myślisz...akurat w tym cyklu może przesunęła Ci sie owu ...

a u nas na 2 auta żadne nie odpaliło :dry:

Ja w pierwszej ciąży też miałam plamienia na początku.
Też się martwiłam, nikt nie wróżył mi dobrze, kazał leżeć, nie przemęczać się i wogóle, tymczasem ja się nie dałam i mała była przenoszona o w tygodnie :)
Więc trzymam kciuki, żeby wszytko było dobrze :)

No wlasnie mam nadzieje ze poprostu jest jeszcze za wczesnie, do tego ja mam strasznie nieregularne miesiaczki takze gin wyliczyla mi z usg wiek ciazy. Juz dzisiaj jestem troche spokojniejsza bo te emocje opadly i musze byc dobrej mysli bo jesli jest fasolka to moim stresem moge jej tylko zaszkodzic. Dziekuje za mile slowa.

Ona-to-ma wciągu 2 dni może się pojawić fasolka bo w tym okresie wszystko bardzo szybko się dzieje ,może faktycznie masz ciążę młodszą. Rozumiem Cię jednak doskonale ,ja przechodziłam taką nie wiadomą w tamtym roku.

Ja doła łapię ,że coś jest nie tak. Kłucia mam czasami ,kopnijcie mnie w dupę

A i zapomnialam napisac ze wczorajszy lekarz bez mrugniecia okiem zapisal mi luteine wiec i to mnie uspokaja bo stwierdzil ze narazie bedziemy leczyc normalnie tak jakby ciaza byla :) ale strasznie leci mi po tych tabletkach sluz, to normalne?

reklama
onatoma - no widzisz jak ty masz nieregularne miesięczki to owu mogła byc w kazdym momencie, wiec kompletnie sie nei zamartwiaj brakiem kropeczki bo ona na pewno jest tylko była jeszcze malusieńka i niewidoczna :) ... .ja wiem że nie jest łatwi sie nie martwic, ale mysl o kruszynce :blink:

u mnie jest dzisiaj -16 i jak to małż oznajmił " wracam do domu bo mi buzia zamarzła"

edit:
masz lutke dopochwowo ? ... jeśli tak to normalka, to nie śluz tylko upławy po lutce ... ale lepsze to niz pod język bo średnio dobra ... ja akurat mam duphaston, ale to to samo. W jakiej dawce Ci przepisał ? ... ja biore 3 razy dziennie po 1 a jakby mnie brzuch bolał to mam brac 2 razy po 2.

aguga - ja tez mam kucia które mnie martwią .... ale staram się o tym nie myśleć ... skupiam się na objawach bo one mi przypominają że w srodku mieszka puszek okruszek.

Ostatnia edycja:
Do góry