Witam. Nie mam dziś na nic siły:-(. Rano na dzień dobry spięcie z teściową, później nie przywieźli zamówionego materiału na budowę i robota stoi

a jak odbierałam Nati to się okazało, że mała kaszle i ma podwyższoną temperaturę

Któraś z Was pytała o apetyt. W ciąży z Nati mogłam i 4 dni nic nie jeść, często miałam takie głodówki a jak już jadłam to minimalistycznie- kanapka albo owoc jako posiłek. Startowałam z wagą 57kg a kończyłam z 68kg (34tc) Teraz wcinam cały czas i już ze swoich startowych 60 kg przytyłam do 62

a to dopiero 6 tc.
Miałam dziś dziwne sny
1. śniło mi się, że na strychu znalazłam moją kotkę z pięcioma kociątkami. Były tak niezwykłe, że nawet trudno mi opisać. Różnokolorowe, z bardzo puszystymi ogonami i łapkami, po prostu przecudne.
2. Śniło mi się, że pływaliśmy z mężem po wielkim jeziorze i że było tam multum pontonów z dzieciaczkami i każdy miał sobie wybrać jakie chce i my złapaliśmy ponton z trójką maluszków

3. śniło mi się, że na jakiejś rodzinnej imprezie bratowa mojego męża i jego siostra oznajmiały, że są w ciąży i że terminy mają na jesień

Zna się któraś na snach? bardzo jestem ciekawa co one mogą oznaczać.