reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
Widze ze wiecej osob cosik torche na ten temat wie :) 

Aha: Dostalam odpowiedz z 'road safety authority' w Irlandi MUSZE jezdzic z pasami - chyba ze mam zaswiadczenie od lekarza.

Z waga wlasnie ide do lekarza za 2 tyg, bo dziwne ze jedzac caly czas  niemal tak samo takie skoki sa, 
Czy tak jak teraz ni e jedzac - tyc. Albo na poczatku ciazy jedzac moze 2 jogurty dziennie, hefftajac tyc. Zobaczymy jak tu sie zajmuja takimi sprawami. 

Dobranoc wszystkim i milego weekendu :) 

Witam ,widać ,że się rozpoczęła majówka -15 minut stałam w kolejce do dystrybutora na stacji by zatankować auto.:confused:.

My jeszcze nie zdecydowani ,gdzie pojedziemy ,czy do teściów ,czy do Euro Parku ,czy do do Dream Parku[bo wczoraj wygrałam tym razem do niego wejściówki].
Miłego wypoczywanie ,rozkoszujcie się słoneczkiem i ciepłą pogodą.

Z waga wlasnie ide do lekarza za 2 tyg, bo dziwne ze jedzac caly czas niemal tak samo takie skoki sa,
Czy tak jak teraz ni e jedzac - tyc. Albo na poczatku ciazy jedzac moze 2 jogurty dziennie, hefftajac tyc. Zobaczymy jak tu sie zajmuja takimi sprawami.

Emotion -
Tobie i każdej z Was polecam picie pokrzywy (jak ktoś ma taką suszoną z działki, to jest najlepsza, jak nie, to z apteki/sklepu też będzie) - oczyszcza krew i pomaga usunąć wodę z organizmu z tkanek podskórnych, czyli tę wodę, którą nie wydalamy sikając ;-) ja od wielu lat piję 1 herbatkę dziennie, w ciąży upewniłam sie u lekarza - nie ma żadnych przeciwskazań tym bardziej że działa właśnie oczyszczająco i pomaga usunąć toksyny. JEst moczopędna, więc nie polecam picia na noc.

arthatee - witaj
Sandy - Tobie również udanego weekendu, majówki - odpoczywaj.
Ja powoli zaczynam robić pranie, prasowanie i pakowanie bo w poniedziałek wyjeżdzamy :-)

Witam wszystkich w kolejny słoneczny dzień :-) My wczoraj prawie cały dzień siedzieliśmy na dworze, Olek wyszalał się na całego, że wieczorem padł raz dwa, nawet doczytać książki nie zdążyliśmy hehe.

Sonkaa, kolejny genialny tort, gratuluję, masz talent :-)

Arthatee, witamy i oczywiście zapraszamy :-)

Co do majówki, to my nie mamy konkretnych planów, poza lenistwem może hehe, ale pewnie gdzieś w u nas w okolicy przejedziemy się, jakiegoś grilla się zrobi i być może wpadną znajomi. Coś się wymyśli.

Dzień dobry ,ach jak cudnie za oknem....
Sonka ja wczoraj nie wytrzymałam i spróbowałam serniczka na zimno-niebo w gębie.Do torta się powstrzymałam bo goście będą to głupio aby był rozpoczęty,ale nie mogę się doczekać jego skosztowania.Mój m dziś w pracy,ale jak wróci zaczynamy świętowanie :-D

Miłej soboty życzę :tak:

Z waga wlasnie ide do lekarza za 2 tyg, bo dziwne ze jedzac caly czas niemal tak samo takie skoki sa,

Ja ogólnie z wagą mam podobnie. Najpierw schudłam, potem przytyłam i to przy wymiotach. Teraz nie wymiotuję, tak często (norma to raz/dwa dziennie plus mdłości cały czas) a znów schudłam , a przecież jem . Tak +/- 3kg. A w spodnie i tak już się nie mieszczę :-D

A pogoda cudowna... aż chce się gdzieś wyjść, ale czuję, że mój żołądek jak zwykle mi na to nie pozwoli... :-(
Chyba skombinuję sobie przenośną toaletę do wymiotowania :cool:

arthatee - mi też by się przydał przenośny kibelek tylko, że na siku bo mój maluch uwielbia leżeć na moim pęcherzu przez co jestem w toalecie co 15 minut choć ostatnio w nocy już tylko 3 razy spaceruję ;-)

Ja ogólnie z wagą mam podobnie. Najpierw schudłam, potem przytyłam i to przy wymiotach. Teraz nie wymiotuję, tak często (norma to raz/dwa dziennie plus mdłości cały czas) a znów schudłam , a przecież jem . Tak +/- 3kg. A w spodnie i tak już się nie mieszczę :-D
itaj

A pogoda cudowna... aż chce się gdzieś wyjść, ale czuję, że mój żołądek jak zwykle mi na to nie pozwoli... :-(
Chyba skombinuję sobie przenośną toaletę do wymiotowania :cool:
Na poczatku to witaj, u mnie z waga jest tak ze znowu kilo mniej, a w ciuchy tez sie juz nie mieszcze tak mniej wiecej od 13 tc. wiec widocznie tylko brzuch rosnie nic poza tym.

a co do mdlosci to mnie juz pomalo przechodza, przynamniej moge juz cos zjesc i nie wszystko zwrocic jak jeszcze nie dawno bylo.

zadrosze wam tych wypadow, ja tez bym chetnie gdzies pojechała ale wole teraz nieryzykowac zwłaszcza ze mam to rozwarcie.

reklama
Witamnowe mamusie :-)
Wy tu mówicie o ładnej pogodzie a u mnie niby słoneczko ale tak wieje, że lepiej nie wychodzić ( i tak nie mogę). Ja powinnam właśnie się uczyć a siędzę tylko na bb:zawstydzona/y: oj nie wiem jak ja pozaliczam te egzaminy bez nauki :no::no:. życzę miłego dnia i śmigam bo notatki wzywają, a własnie sonka super torcik ja to czasem zwykłego ciasta nie umiem zrobić :sorry2:. Kasiorzyca przeglądając posty zobaczyłam, że nie tylko mamy takie same sowaczxki to nawet termin porodu - chyba jakieś pokrewieństwo dusz :-D

Do góry