reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

a ja mam własnie mięsko na obiad.. Kaj jest mięsożerny, więc robię gulasz.. znaczy się sam się robi, mięsko wczoraj zamarynowałam w przyprawach a teraz wszystko się dusi.. dla mnie to jedno z łatwiejszych dań bo nie trzeba przy nim stać tylko zamieszać od czasu do czasu.

Karola zrób sobie wodę z miodem i cytryną.. na upały nawet zimna można pić a zdrowsza będziesz.:)

Oglądam na TLC niesforne przyszłe mamy: ona 19 lat, on 17lat - wynajmują mieszkanie, są razem, ona 8m.c.. ciekawe z czego żyją skoro na papierosy kasę też mają..
w Polsce to nierealne

reklama
polcia - mój małż jest za to zuposzem, tylko w upały odpuszcza, bo nie lubi chłodników, ale jak chłodno, to zupa go uszczęśliwia :-)

jutrzenka - nie robiłam nigdy klusek z truskawkami, albo robię pierożki, albo polewam makaron sosem ze zmiksowanych na grubo truskawek z jogurtem :-) - najszybsze i wszyscy u mnie lubią ; a młodą kapustkę kocham miłością szczerą :-) - w każdej postaci :-)

mina - pewnie żyją z wynagrodzenia za udział w programie :-)

Macie dziewczynki absolutną rację dziękuję za pocieszenie nikola i polcia
najlepiej chyba faktycznie się nastawić na najgorsze a potem przeżyć miłe rozczarowanie :-D
oby każda z nas miałam poród jaki sobie wymarzy :tak:

coś się chmurzy :-(

a ja dziś zrobię krem z brokułów a na drugie danie kurczaczek z ziemniaczkami już mi się jeść chce znowu :-D

jutrzenka ta kapusta to mi narobilas smaka :blink:

bellka a ty tym basenem Boziu jak ja bym popływała :tak::-D

dziś gnam do gina z wynikami moczu chyba mam lepsze ale niech on oceni a w sobote chyba się kopsne do sosnowca bo z krakem nie wypalilo :-D

Witajcie dziewczyny,dziś obudziłam sie ze świadomością że bede miec synka i jestem z tego coraz bardziej dumna:-) w Krakowie taki upał że skończyć sie można,nie wiem już jak sie chłodzić.wczoraj wieczorem po całym dniu miałam nogi spuchniete jak bym wazyla 10kg wiecej,masakra.
Widziałyście że w lidlu są ubrania ciążowe i bodziaki dla bobasow?chyba sie przejade zobaczyc.
Trzymajcie sie mamuśki w te upały!

debi te ciuszki to od czwartku..trzeba iść z rana bo u nas ludziska rzucają się na wszystko :-p

aha,na obrzęki niezastąpiona pokrzywa.. przypomniałam sobie że posiadam zapas w szafce i od wczoraj sobie popijam..
oprócz tego podnosi poziom żelaza we krwi.. więc smacznego kochane

mina - w takim razie pójdę po mój zapas w ogródku :-) , między malinami rosną sobie pokrzywy - niech spełnia jakieś pożyteczne zadanie :-)

Hej, dziewczyny. Super pogoda.

My już po spacerku z maleńką i właśnie zażywa już drugiej drzemki bo dzisiaj obudziła się o 5:00. Pogoda boska i aż chce się żyć.

U nas dzisiaj na obiad makaron ze szpinakiem i sosem serowym. Uwielbiam makarony.

Pozdrawiam

reklama
Hej :-) Ale naprodukowałyście już od wczorajszego wieczora :-)

Anć, dobrze, że z Malutką wszystko ok, a przy tych upałach to na prawdę trzeba uważać, mi też już parę razy słabo się zrobiło, ale to po wyjściu spod prysznica.

A u nas też dzisiaj na obiad truskawki, ale makaron z truskawkami, pierożki rewelacyjne moja teściowa robi :-)
Co do basenu to ja też nie mogę się doczekać kiedy nasz wyciągniemy, w małym Olek już się kąpał ale ja tam do niego nie właziłam hehe. Póki co jak jesteśmy na dworze to siedzę sobie na leżaczku pod parasolem popijając wodę z cytryną i lodem :-)

Co do porodów, mój pomimo młodego wieku nie był najprzyjemniejszy, może długo się nie męczyłam ale ból i wszystko co wynikło w trakcie powodują, że mam nadzieję, że tym razem będzie zupełnie inaczej.

Dzisiaj mam wizytę i chodzę jak nakręcona, nie wiem za co się zabrać, a czas ciągnie się w nieskończoność. A dzień znowu upalny.

Do góry