Dzień dobry!
Mogę znowu ponarzekać
? W nocy Młoda mi na jakiś nerw ucisnęła i cała prawa noga łącznie z pachwiną dała mi nieźle popalić... Do tego nad ranem zaczęło boleć mnie podbrzusze i krzyże...
Mąż mnie wymasował i jest trochę lepiej... Czasem mam już dość...
Ja nigdy nie byłam chudzielcem, mam 159 cm wzrostu a moja najniższa waga w "dorosłym" życiu to 57 kg
A najwięcej ważyłam 73 kg.... Nigdy nie byłam na żadnej diecie, UWIELBIAM jeść, stosowałam tylko tą NŻT ale dopiero jak zaczęłam pracować i to w konkretnym zajobie to poleciałam z wagą w dół...
ptyśka, ja już mam wszystko wyprane i wyprasowane dla Młodej. Drugi raz w życiu nie mogłam się doczekać prasowania
Mina, ja mojemu zrobiłam listę i wysłałam na zakupy
Dzisiaj nie mam ochoty ruszać się z domu...
Mogę znowu ponarzekać
? W nocy Młoda mi na jakiś nerw ucisnęła i cała prawa noga łącznie z pachwiną dała mi nieźle popalić... Do tego nad ranem zaczęło boleć mnie podbrzusze i krzyże...
Mąż mnie wymasował i jest trochę lepiej... Czasem mam już dość...Ja nigdy nie byłam chudzielcem, mam 159 cm wzrostu a moja najniższa waga w "dorosłym" życiu to 57 kg
A najwięcej ważyłam 73 kg.... Nigdy nie byłam na żadnej diecie, UWIELBIAM jeść, stosowałam tylko tą NŻT ale dopiero jak zaczęłam pracować i to w konkretnym zajobie to poleciałam z wagą w dół...ptyśka, ja już mam wszystko wyprane i wyprasowane dla Młodej. Drugi raz w życiu nie mogłam się doczekać prasowania

Mina, ja mojemu zrobiłam listę i wysłałam na zakupy
Dzisiaj nie mam ochoty ruszać się z domu...
szlam spokojnie nie biegiem bo po co wychodze odpowiedni wczesnie na autobuc zeby sie nie spieszyc i nagle takie bach ...jak by mi sie bebzon zerwal i teraz mloda gmera tak nisko ze starsznie sie niekomfortowo z tym czuje
to mowilam ja kobieta pracujaca;-)
no zycie mi uratowaly juz pare razy ehhhh czasem mloda sie jakos tak przewierci lapka pacnie w pecherz czy inna czescia ciala ucisnie i masakra jest ale co tam juz blizej niz dalej wiec zniose ile trzeba
Piję jedną dziennie, zrobioną z dwóch łyżeczek (mąż mi robi z jednej