ja w końcu po 4 dniach wyszłam. Każdy powód dobry :-)Mina, ja mojemu zrobiłam listę i wysłałam na zakupyDzisiaj nie mam ochoty ruszać się z domu...
tak piszecie o tych bolach w pachwinach...ja nosze te wkladki takie tena lady czy cos ...dla kobiet popuszczających mocz juz od dawnano zycie mi uratowaly juz pare razy ehhhh czasem mloda sie jakos tak przewierci lapka pacnie w pecherz czy inna czescia ciala ucisnie i masakra jest ale co tam juz blizej niz dalej wiec zniosę ile trzeba
![]()
u mnie w standardzie jest kichnięcie-siknięcieNic mi nie mówcie nawet. Człowiek się boi śmiać, kichnąć, kaszlnąć czy cokolwiek innego. Rano to najpierw lecę do łazienki, a dopiero potem mam odwagę nos wydmuchać...
bez pieluchy się nie ruszam 
namiary proszę. ja nożem wszystko ciacham.. vibeke też ma - jaką? co to za ustrojstwo?sklep pozytywnie rozpatrzył moją reklamację przyznając mi 100zł w ramach rekompensaty :-).
Dołożyłam troszkę i mam kolejny grat w kuchni, bardzo przydatny, maszynkę do mielenia mięsa z szatkownicą
wykorzystuję fakt że jeszcze 2 tyg mój małż ma urlop. Ale później i tak on będzie robił zakupy z karteczką.Chciałabym tak. Ja najczęściej jeżdżę na zakupy sama jak mąż jest w pracy i sama wszystko pakuję do wózka i do auta. Na szczęście do wypakowania i wniesienia do domu zawsze znajdę ochotników ;-)
nie sprzątaj tylko jeździjZrobiłam kopytka zjadłam i teraz jeszcze czeka mnie ten sajgon w kuchni do posprzątania a potem może znów wózkiem pojeżdże po mieszkaniu![]()
trzeba mieć priorytety w życiu. W końcu trzeba zrobić prawo jazdy na wózek 
no zycie mi uratowaly juz pare razy ehhhh czasem mloda sie jakos tak przewierci lapka pacnie w pecherz czy inna czescia ciala ucisnie i masakra jest ale co tam juz blizej niz dalej wiec zniosę ile trzeba