reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

o jaka miła kawusia na dzień dobry.
Ja chyba jednak z nią przesadzałam i zaczęły się skurcze łydek. Wczoraj małżowinek zakupił mi chela-mag B6 Olimpu i mam zamiar brać 2x dziennie.

emotion nie szalej.
Mnie niestety krocze cały czas boli. Wczoraj odwracaliśmy materac na łóżku chciałam noga popchnąć to myślałam że z bólu siknę. Nie wiem co się dzieje, przecież mała nie jest aż tak nisko.

Idę oko podmalować bo jedziemy samochodem do biedronki na drugi koniec ulicy po zakupy :-D
ale po zgrzewki mleka i soków oraz po warzywa
Kiedyś śmiałam się z amerykanów że 200m jeżdżą do sklepu samochodem a teraz robię tak samo
Przy naszych ruchach słonic to tylko w samochód tyłeczek zapakować (mam nadzieję,że się za to określenie nie pogniewasz ;-)) Ja dzisiaj wracałam z zakupów na pieszo i akurat m zadzwonił ,pogadaliśmy kilka sekund i on mówi,że zadzwoni później bo dyszę jak parowóz :szok:

Mamba, moja koleżanka z terminem na 15 września urodziła dziś w nocy córcię. Też jej zazdroszczę, ale wiem, że jeszcze trochę czasu mi i Dorotce zostało.
azorek, to i ja się przyznam, że też kilka razy popuściłam. Ale to przy kichnięciu... Jak nieraz przywali w pęcherz to ciężko jest... Brzuch Ci tak opadł w momencie?

Jeeeeny, od wczoraj Młoda jest taka aktywna, że szok:szok: Cały brzuch mi chodzi:szok:
To malutka się pośpieszyła .

ja tez teraz już tylko zaglądam, bo zaraz gości będę miała, miłego weekendu, będę zaglądać, ale nie fanatycznie :-)
Miłego spotkania.
Azorek miałam też kilka takich sytuacji gdzie młody ucisnął mi na pęcherz,ale na szczęście szybko się wycofał..
Mallinowa super sprzęt.
Esi czasami polecaja wrecz kawę przy niskim ciśnieniu.Ja w ciąży za kawą nie przepadam,wypiję jak ciśnienie malutkie.Lubię za to w upały kawkę mrożoną wypić .
Marand​ nie długo będziemy praktykować na swoich bobaskach kąpiel itp

reklama
aguga.. spokojnie --- ja---obrazić? :szok: jak możesz mnie o tak niskie zachowania posądzać.:wściekła/y:. idź na galerię tam jest Małpa w buraczkowym..:rofl2:. hihihihihi ale się uśmiałam.. Paula daje czadu :rofl2::cool2:

Ja się czasami boję, bo dowcip mam ciężki, czasem czarny, taki angielski (7 lat w końcu tam byłam ;-)) i jak coś powiem, po czym pomyślę to już za późno. A reakcje różne :-D

Paula a mnie się tam podoba.. jak to można łatwo człowiekowi humor poprawić.. i trafną ripostą :tak:. Siedzę i się do monitora śmieję. Dobrze, że małżonek gra na PS3 w słuchawkach to nie zastanawia się czy ze mną wszystko ok..:-D

Mina tak zapytałam ,ale wiem,że super z Ciebie dziewczyna :tak::tak::tak: i można z Tobą pożartować. Ja tam żadnej małpy nie widzę ,a w tym czerwonym to zgrabny brzusio widzę...
Mallinowa mój m to uwielbia żartować,ale nie którzy źle to odbierają.Na szczęście więcej jest tych co śmieją się :happy2:

Paula a mnie się tam podoba.. jak to można łatwo człowiekowi humor poprawić.. i trafną ripostą :tak:. Siedzę i się do monitora śmieję. Dobrze, że małżonek gra na PS3 w słuchawkach to nie zastanawia się czy ze mną wszystko ok..:-D

A mój w nintendo DS :-D:-D:-D:-D:-D:-D oj te dzieci.
A synek koloruje sobie :tak:

Upssssss zaraz od moderatorek dostanę opierdziel.Przepraszam za góry za post za postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mój w pracy. Tylko kot tak jakoś podejrzliwie na mnie paczy :-D

edit.
Dziewczyny, Azorek w szpitalu, trzymajcie kciuki żeby pozostała w dwupaku!! &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry