reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Sonka pewnie, że Misiu przybiera, myślisz, ze co robi z Twoim mleczkiem innego?? Kciuki za wizytę i resztę spraw &&&&&&&&&&&.
Mina nie da się ukryć, że pora okrutna. Mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk ;-)
Kaka kciki za balonik &&&&&&&&&&&&&&&&&. Żeby zadziałał :-)
Erde poczekam na Kaja do przed 8 :-D
Majeczka ale już niedługo stopery wyjmiesz? :-p
Też tak masz, że grzebiąc w butach nagle nasuwa się myśl "o! mam takie buty?! :huh:"

reklama
Erde - myślę że Ty jesteś usprawiedliwiona bo przez tą chorobę i brak sił napewno nazbierało Ci się wiele rzeczy do zrobienia:tak:
Majeczka - to dobrze ze przynajmniej jedne buty masz takie na teraz:tak: też się muszę za takie porządki zabrać ale to nie dziś:-)

Ja jestem w trakcie pakowania się...i mam pytanie: ile wkładek laktacyjnych mam zabrać do szpitala??? tak na pierwszy dzień bo potem M. mi dowiezie...i ile podkładów higienicznych??? (też na pierwszy dzień)...

wernkika, kokosanki mnie nie ruszają, ale jestem ciekawa jak rogaliki wyszły? Sama jestem fanką strony "Moje wypieki", a właśnie wrzucone przez Ciebie wczoraj rogaliki do mnie przemówiły najbardziej:tak:

Rogaliki super, ale bym chyba więcej soli dała niż w przepisie bo ciutkę bez smaku są, ale z dżemikiem dają radę.

Pooda w poznaniu rzeczywiście nie nastraja do wyjścia, zwłaszcza jak się nie ma ciepłych butów, które by poasowały a jedyne okrycia wierzchnie, w które się w miarę wchodzi to jeden sweter i wiatrówka.
Pozdrawiam :)

Niech się lepiej młody nie wygłupia tylko wychodzi już bo w przyszłym tygodniu ma być 6 stopni

Ostatnia edycja:
Karola, ja do torby wrzuciłam całą paczkę podkładów i całą paczkę wkładek laktacyjnych (taką mniejszą i bez tego pudełka schowałam to więcej miejsca). Zapewne nie zużyję wszystkich ale jak się zmieściły to niech będą.

Dzień dobry!

Nie wiem czy Wam pisać jak dziś Dorotka pospała w nocy... :-D Cudna jest z tym spaniem, mam nadzieję, że jej się nigdy nie odwidzi :-)

Wczoraj przygotowywaliśmy wanienkę na kąpiel a Szymek wyskoczył z hasłem - co robicie mojej ulubionej dziewczynce? :-D

Karola, ja miałam w torbie całą paczkę - 5 sztuk, podkładów na łóżko (tych 60x90). Zużyłam chyba sześć podkładów. Nie chciałam brać po jednej sztuce, bo jak są zapakowane to są czyste a mam taką manię trochę czystości :-D Jeśli chodzi o te materace między nogi to w szpitalu zużyłam prawie trzy paczki tych czerwonych z belli - w torbie miałam jedną paczkę. Wkładki laktacyjne mam takie pakowane po dwie sztuki, więc wrzuciłam trzy czy cztery komplety, ale nie wykorzystałam ani jednego. Pokarm dopiero w domu zaczął mi się produkować w takiej ilości, że potrzebuję wkładek.

erde, wernkika, właśnie będę robić na sobotę panią walewską z Moich Wypieków :-D U nas dziś było 6 stopni... brrrr...

sonkaa, daj znać ile Misia przybyło :-) Też jestem ciekawa jak tam Dorocia z wagą :-D

Ja dziś robię tylko niezbędne minimum - zupkę na obiad, farsz do pierogów i co będzie trzeba przy dzieciach :-)

Też bym zrobiła ale nie będzie komu zjeść- mąż cukrzyk postanowił się w końcu wziąć za siebie i ustaliliśmy że słodycze tylko w niedzielę

No i Majeczka wykrakała - ledwo się za coś wzięłam, to mi sił brakło:-( No nic, będę robić na raty, czas akurat mam.

A w Poznaniu urodziły się czworaczki.
Czworaczki urodziły się w Poznaniu. Same dziewczynki! - Wieści - MM Moje Miasto Wernkika - w naszym szpitalu:biggrin2:

Karola, ja mam w torbie jedną paczkę podkładów (12szt.) i kilkanaście wkładek laktacyjnych, reszta zostaje w domu, w razie czego mąż dowiezie.

netika, super że maleństwo tak ładnie śpi!

reklama
hejka widze piszecie o torbach. ja mialam podklady na lozko i podpadki. podklady sie nie przydaly. wkladki laktacyjne nie kupilam w stanik wkladam pieluche tertrowa. najwazniejsze nie przewiac piersi. nie kupujcie za duzo bo potem bedziecie "pluc se w twarz" ze nie potrzebnie kupiliscie

Do góry