dzięki za odpowiedzi - zrobię tak jak planowałam: całe opakowanie podkładów + podpaski (tyle ile mi zostało sprzed ciąży), dwa podkłady na łóżko i kilkanaście wkładek laktacyjnych...w razie czego M. mi dowiezie bo to nie problem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w Poznaniu urodziły się czworaczki.
Czworaczki urodziły się w Poznaniu. Same dziewczynki! - Wieści - MM Moje Miasto Wernkika - w naszym szpitalu![]()
Moja siostra dostala na poczatek do wyboku kapuste i kalafior z bekonem do wyboru albo cheesebugera z frytkami i surowka .. heh![]()
<-- Ale za granica to moze prol;em polega bardziej na tym ze nie spodziewaja sie cyckujacych kobiet![]()
Karola czy tylko my NIC dzisiaj robimy?
miłego dzionka
Ja jestem w trakcie pakowania się...i mam pytanie: ile wkładek laktacyjnych mam zabrać do szpitala??? tak na pierwszy dzień bo potem M. mi dowiezie...i ile podkładów higienicznych??? (też na pierwszy dzień)...