no to moze i ja conieco opowiem

wzrost 167 waga startowa ... 73kg

niby takiej wagi po mnie nie widać ale jednak liczby nie kłamią - dodam tylko, ze od kiedy mieszkam z P. to przybylo mi z 10kg POCZUCIE STABILIZACJI ROBI SWOJE
pierdziochy tez mam i to od samego poczatku ciąży ... na początku to była jakaś masakra ale teraz birzemy to z P. na śmiech (siła wyższa) gorzej jednak ten prpblem znośze w pracy bo praca siędząca a do toalety daleko ... i jak wstaje to brzuch mam jak w w 5 msc . . więc w pracy osoby które nie wiedzą o ciąży pewnie już się domyślają...
pryszczy na szczęście brak - moja twarz wręcz promienieje (no poza minutami spedząnymi w bliskich kontaktach z kibelkiem)
mdłości -ooo tak !!

u mnie nie ma porannych ale są popołudniowe za duża ilość komputera, literek i sztucznego światła nie działa na mnie najlepiej ... więc jeden Pawik dziennie to minimum !!

ale pocieszam się, że może przez to do ślubu nie przytyje
zmęczenie i sennosc - to ostatnio moje drugie imię ... chodzę spać o 21-22 gdzie zawsze byłam nocnym stworem. Plus jest taki, ze pierwszy raz w zyciu do pracy rano czuję sie tak wyspana
zachcianki - słodycze są BLE, wszystko co ma sos też jest BLE, z resztą wydaję mi się że wszystko obiadowe jest tłuste... Nawet mięso mi nie smakuje i nie mam ochoty na niezdrowe jedzenie. Za to bardzo smakuje mi: Bułka z twarozkiem i pomidorkiem (niebo w gębie) - to ostatnio moje główne danie , jabłuszka, banany, i kapusta we wszelkiej postaci (surówki, gołąbki, kapuśniak) , zupy warzywne - YES YES YES :
Problem jest tylko w tym , że mało pije ... przez co nie mam problemu z siusiami (rzadko chodzę do łazienki) ale przyznam , że zawsze miałam problem z piciem (szczególnie napojów bezalkoholowych

) i sisiałam znaaaacznie częściej....
Jeśli chodzi o ubiór to ja już od 2 tygodni ubieram się luźniej przez te wzdęcia ... dżinsy ciasne od dłuuuższego czasu
od tygodnia smaruję się rosmanowskim balsamem na rozstepy - profilaktycznie wieczorkiem po kapieli
Buziaki dla wszystkich, fajnie, że się wszystkim dzielimy bo bynajmniej wiem , że większość powyzszych opisanych przeze mnie rzeczy nie dotyczy tylko mnie