reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

Witajcie. Ja jak na razie jeszcze sie nie ciesze - jedynie probuje zaakceptowac sytuacje. Podbrzusze pobolewa,mam napady glodu a potem mi niedobrze ;-) Ale cola tez mi dzis smakuje jak avensis :-)
Witam nowe mamusie pazdziernikowe i zycze jak najmniej stresow. Ja do panikar nie naleze. Przeszlam dwie rozne ciaze i dwa calkiem odmienne porody wiec mozecie pytac ;-)
Jedno jest pewne - teraz musicie uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na wizyty,ale ZE SPOKOJEM :-)
Ja tez mam slaby dostep do badan i lekarzy,a szpital mam 10km od domu.Ale spokojnie-to tylko w filmach rodza dzieci w 5 minut :-p
A mnie naszlo dzis na sledzie i zrobilam salatke sledziowa.Chce ktoras?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sony--> jestem z Katowic,a moim ginem jest dr Artur Chełmicki. Dziś na 17 mam wizytę.
Dziś, po raz pierwszy, od kilku dni, nie czuję mdłości. Nie jest idealnie, ale o niebo lepiej niż wczoraj:-D

Hej Kobietki,

mi jest niedobrze cały czas, najgorzej jak otwieram lodówkę, wtedy wstrzymuję oddech i szybko wyjmuję co potrzebne. Jakoś dziwnie na mnie działa zapach z niej. Niby wszystko szczelnie pozamykane,a ja czuję taki intensywny zapach :)

u Was też tyle śniegu?

Wczoraj szefostwo ucieszyło się i od razu do końca tygodnia dostałam urlop ;)

Czy jest ktoś z wlkp?

Hejoł
Lussia - lubuskie :) U mnie po staremu wieczorami brzuch pobolewa jak na okres no ale "tam" się wszystko zmienia :) i ja ... nie oszczędzam się bo nawet nie mam jak przy 3 letniej łobuziarce. mdłości brak tylko jakoś nic mi nie smakuje ... chleb bleee wszystko blee ....

Hej Kobietki,

mi jest niedobrze cały czas, najgorzej jak otwieram lodówkę, wtedy wstrzymuję oddech i szybko wyjmuję co potrzebne. Jakoś dziwnie na mnie działa zapach z niej. Niby wszystko szczelnie pozamykane,a ja czuję taki intensywny zapach :)

u Was też tyle śniegu?

Wczoraj szefostwo ucieszyło się i od razu do końca tygodnia dostałam urlop ;)

Czy jest ktoś z wlkp?

hej dziewczyny;) ja za to od rana zero mdłości za to wieczorem złe sie czuje:/ dzis po 12 mam wynik bety

lussia
​ja jestem z wlkp;)

Hej dziewczynki,
dwa dniu mnie mie było, a tu tyle naskrobane:) ledwo nadrobiłam:)

Nula cieszę się bardzo, że u was wszystko dobrze
Call gratuluję bijącego serduszka:-)

co do mdłości to mnie na szczęście nic nie muli, może mam trochę mniejszy apetyt...ale w pierwszej ciąży też nie miałam mdłości i mam nadzieję że teraz się powtórzy...
Panikarą ogólnie troszkę jestem, ale w tej ciąży jestem oazą spokoju:) staram się nie nakręcać, tylko spokojnie czekam do usg.

Powodzonka dla wizytujących dziś mamusiek!!!

Czesc dzien dobry z rana:)
Chcialam się podłączyć- jestem świezo ze staraczek listopadowych, wczoraj potwierdziłam testem stan błogosławiony ..po 7 długich miesiącach staran...narazie jestem troszke jakby z boku i niedokonca utorzsamiam się z tym ze te II DOTYCZĄ MNIE:p
Tak czy siak- mam 30 lat, męża, 9-letnia Córkę i kota:) no i teraz jeszcze Fasolke:D
wstepny termin wg obliczen NPR- wychodzi mi na 19.10.2013 :) pierwszą wizyte u ginka mam na 22.02.2013- zobaczymy czy cos uda sie zobaczyc na USG- byc moze jeszcze nie- a moze tak:)
Objawow jakichs wielkich nie mam - moze tylko tyle ze od paru dni mnie muli wieczorem(dziwne bo to ponoc maja byc poranne mdłosci:p) a co do coli i sledzi!!!!!- marze dzis o obu:D

Witam,witam :) U nas śniegu napadało i nadal pada!
Odprowadziłam swoją pięciolatkę do szkoły i siedzę z łobuziakiem ;) Sałatkę śledziową już na śniadanko ponownie jadłam, a teściowa moja robi dziś śledziową...mniam. Muszę się opanować,bo ślinotoku dostanę, a oni jeszce nic nie wiedzą - nikt nie wie oprócz mnie i męża ;)
lussia, nnatalie04 a skąd dokłądnie jesteście? Bo ja też z wielkopolski :)
die_perla witaj wśród nas :) I gratuluję owocnych starań :)
madziarena spróbuj zjeść surowego ogórka z odrobinką soli. Ja w pierwszej ciąży tylko to jadłam na początku :)
call i wszystkie chętne na sałatkę śledzikową, proszę ->
sledziowa.jpg

reklama
die perle gratulacje :)

dziewczyny ja jestem z Poznania a Wy?

ja to dziś mam ochotę na zupę jarzynową więc takową muszę ugotować :) i brać się za pisanie pracy z socjologii bo jutro muszę ją wysłać ;)

Do góry