reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2013:)

MartOocha, ja wlasnie weszlam, zeby napisac identyczny post, nawet zgadza sie ze przez 3 tygodnie prawie codzienne wymioty a od 3 dni praktycznie nawet bez mdlosci :szok:

Ale popatrzylam juz wlasnie co inne dziewczyny pisza w necie i to jednak normalne. Czasem objawy podobno potrafia tez wrocic np. po 2 tygodniach. Mnie psychicznie ratuje to, ze przy dotyku dalej mocno mnie bola piersi... Ale moja nastepna wizyta dopiero za 3 tygodnie :-(
Niezły zbieg okoliczności :) troszkę się pocieszyłam..może rzeczywiście te objawy trochę w kratkę są..wszystko zależy od stężenia progesteronu, itp. Co do cycków-to mnie bolą/czuje ze sa ociężałe/ wieczorami.. a tak do sutki mam bardzo wrażliwe przez cały czas.
Może też te najgorsze objawy powoli będą zanikać..w końcu rozpoczęłyśmy już 10 tydzień:-p
Mam ogromną nadzieję,że w ten najbliższy poniedziałek zobaczę zdrowiutkiego mojego maluszka-wtedy na pewno się uspokoję..

reklama
MartOocha, kiedy mialas poprzednie usg? Na pewno teraz w poniedzialek bedzie dobrze :tak: to zapytaj swojego gina od razu za nas 2 o te objawy w kratke ;-)

Ostatnia edycja:
jasne! Ja miałam 4 marca wizytę. Mam troszkę częściej wizyty niż inne dziewczyny, bo jestem po dwóch poronieniach :-( (tak naprawdę to po jednym-ciąża obumarła w 8 tyg..., drugie to była ciąża pozamaciczna).Więc schizy ja będę mieć zawsze..Dlatego też ginek pozwala mi na wizyty co 2 tyg (przynajmniej do 13 tyg:-p), bo potem może dać mi kopa w dupę i nie wpuści do szpitala:sorry2:

Paulinek współczuję choroby synka.
MartOocha nic dziwnego, że się stresujesz. Ale teraz będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Dziewczyny nie martwcie się zanikiem wymiotów, bo już kończymy I trymestr i miały prawo się skończyć. Ja miałam czasem mdłości, ale nie wymiotowałam. Tak nagle poziom HCG nie spada, nawet jak tfu tfu coś byłoby nie tak, a to on jest odpowiedzialny za wymioty. Po 9 tyg HCG spada więc to całkowicie normalne. Hmm skan mi nie działa, kombinuję jak wkleić fotę. Dziewczyny wiecie, że 9 tydzień jest już zaliczany do 3 miesiąca??? Wchodzimy w trzeci miesiąc, super :)

Zazdroszczę spotkania :) wypijcie za nasze zdrowie soczek czy tam colę :)
Ja wczoraj przez swoje obżarstwo nie mogłam zasnąć. Pizza jednak ciężkostrawna jest. Piłam miętkę i oglądałam filmy dom 3 rano :)

wow do 3 rano.. ja ledwo do 22/23 wytrzymuje ;] ale moze przez to ze o 6 wstaje czy do pracy czy w weekend razem z dzieckiem :baffled:

Kochane ja znowu w szpitalu ;(;(;( poszłam do łazienki i na papierze został czerwoni brązowy sluz:/ badanie i usg juz miałam... Dzieciaczki żyją i sie ruszają... Ost złe chyba zmierzyli bo przed tydz nie mogły urosnac prawie 2cm !! Narazie leze grzecznie i odpoczywam ... 3majcie kciuki za nas!

3 rano ?????no to fest...ja już miewam odloty o 20:30 ;/ a wstaje o 8:00 .... najczęściej o 21 pochrapuje już radośnie.............

wygińcie mnie po kalafior bo sie zbieram i wybieram jak sójka za morze

Natalie mocno zaciskam kciuki za WAS!!!! dobrze ze maluszką nic nie jest- zdiagnozowali przyczyne plamień???

reklama
Do góry