cześć mamuśki !
pietrucha, u mnie brzuszek lekko wypukły, ale po ciuszkach widzę że to troszkę bardziej niż lekko. Jakoś tak ogólnie w obwodzie brzuszka i bioder mnie przybyło ;-)
jak zwykle dużo tu dzisiaj o jedzeniu ... tak czytam, czytam i ślinię klawiaturę

widzę że już poważne zachcianki macie. ja to w zasadzie pochłaniam wszystko, a z owoców to mam szczególną chcicę na pomarańcze i jabłka. Pomarańcze to u nas w warzywniaku dorwałam i są takie słodkie i soczyste że normalnie mogę je jeść kilogramami. No ale cóż - jedzmy póki możemy, bo pod koniec ciąży dostaniemy zakaz na cytrusy przynajmniej na czas karmienia.
bosmanka, jakże bliski jest mi temat magazynów o wnętrzach. Miałam ich kilka duzych pudeł ikeowskich :-) przed narodzinami córci zrobiłam to samo - zasiadłam, przejrzałam wszystkie, wycięłam najciekawsze materiały i powstał pokaźny segregator z esencją wyciśniętą z mojej kolekcji

dobry ruch!
mediana, ja jeszcze nie mam karty :/ ostatnią wizytę miałam na początku marca i gin stwierdził że jeszcze za wcześnie, ale zważył mnie i dał skierowanie na wszystkie badania. za dwa dni idę to już pewnie założy i wszystko powpisuje. już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć znowu dzidzię i wyniki badań
kurcze, ostatnio tak mnie wywiało w drodze z pracy że coś mnie zaczyna łamać w kościach i gardło boli

mam nadzieję że mnie nie rozłozy przed świętami ...