Dzień dobry dziewczynki

Brrrr ale zimno :/ bylam na chwile na dworze dać kotu i psu jeść i masakra:/ I to ma być wiosna a zaraz lato?;/ Dziś obudziłam się o 10:30

hahaha to sobie pospałam. Kolejny dzień spędzę w domu na kanapie albo w łóżku, tylko nie chce mi się już zanudzać i nie wiem co robić;/ Dziś naszła mnie ochota wstawić te maleńkie ciuszki do pralki i je wyprać ale siostra zapomniała o komodzie dla mnie ostatnio, no i jeszcze troszke mało mam żeby wrzucić do pralki więc jeszcze się wstrzymam
maminadi mogłabys sie tylko podpisać jako kto piszesz bo ani ja ani pewnie reszta dziewczyn nie ma pojęcia kim jesteś, a skoro byłaś już wcześniej na forum to na pewno Cie znamy
villandra świat książek Cie wciągnął

Chciałam się pytac czy ciekawe ale widzę że tak
kamcia bardzo się cieszę że Emilka została Emilką

Wgl czy mówiłam Ci że moja koleżanka też spodziewa się Emilki? termin ma na wrzesień

W poznańskim nowym zoo to ja kupe lat nie byłam

Ale jest tam super

Duży park, dużo chodzenia (więc w sumie nie dla mnie teraz) dużo zieleni

Naprawdę super jest tam. Jest jeszcze w Poznaniu stare zoo ale tam juz prawie zwierząt nie ma :/ pare lemurów, zółwie,jakiś szympans i kilka ptaków :/ Szkoda, bo kiedyś fajnie prosperowało ale nowe zoo wykończyło konkurencję. Teraz zrobiony jest z tego park, i wchodzisz za darmo, bo nie zamkną tego bo pod zoo jest pełno szczurów żywiących sie padliną i gdyby zamkneli to stare zoo to wszystko wyszło by na reszte poznania :/
die moja droga Ty mi ciągle robisz jakieś apetyty więc ja od czasu do czasu też mogę Ci apetyt na coś zrobić

P
Biedna maluda, wysyłam całuski w jej stope. Poszła dziś do szkoły czy ma wolne? Dzięki za masaż

Pomógł i dziś jest ok

Chyba troche się przeforsowałam w niedziele, trochę po dziurach jechaliśmy po drodzę i to wszystko pewnie się nałożylo na ten ból brzuszka. Co do muzyczki to widze że mamy podobny gust

Niech dzieciaczki jak najwięcej takiej muzyczki słuchają

i tak jak mówisz sex drags and rock'n roll !!!
karoola witam na forum

Wydaję mi się że dobrze będzie jak troche wtopisz się w wątki i poczytasz nas conieco co tu piszemy

oczywiście nie musisz strony po stronie ale tak żeby być na bierząco i wiedzieć co się działo

i zapraszam do dyskusji oczywiście
madziarena wysłałam Ci linka

Gratulacje córeczki

Zasilasz nasze szeregi

Oby tak dalej szło
w sumie tak myślałam że wkleje linka do tych pieluch też tu bo jeszcze widziałam że dwa dni jest sprzedaż a może któraś z was będzie chciała kupić
PAMPERS NEWBORN 1 2-5 KG 129 SZT ECONOMY PACK (3282640002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
aniula zazdroszcze tego słoneczka

Dobrze Ci że je masz

dokąd dokładnie jedziecie nad morze?
Kurde troche zazdroszczę bo ja w sumie dwa lata nie byłam na takich porządnych wakacjach :/ tylko kilka dni w górach, wypad do znajomych do Warszawy (ale tam było imprezowanie więc nie wypoczęłam) i w sumie chętnie bym się gdzieś wyrwała, no ale chyba dopiero za rok... A pogoda nad morzem napewno będzie

tam inny mikroklimat więc powinno być ok

Dobrze że u maludy wszystko wporządku

Kawe piję ale słabą
iwona to musi koniecznie ktoś zrobić Ci masaż

jeszcze trochę i przyzwyczaisz sie do siedzenia w domku i nie będziesz się nudzić ani tęsknić za pracą
deli dziś w takim razie się powylegujesz w łóżku a P małą sie zajmie

fajnie Ci
landrynka ucz Mata słówek ucz

a ogólnie masz jakąs konkretną metodę którą uczysz młodego czy tak sobie tylko powtarzacie ??
lussia współczuje tego braku neta! ale z drugiej strony jeśli masz egzaminy przed soba to tak jak poiszesz przynajmiej nie masz żadnego rozpraszacza i możesz się ze spokojem uczyć. Bo ja w cągu nauki zazwyczaj ciągle cos sprawdzam w necie bo ciągle mi sie cos przypomina..
joanna hahaha rozwaliłaś mnie tym tekstem że z pracy masz bliżej do szpitala

haha ale fakt to dobrze że masz blisko

Oby ta odległość nie była potrzebna do dnia porodu !

A ja dziś już lepiej więc to wczorajsze leżenie pomogło

dziś też za dużo nie chodze

A co do szkoły rodzenia to w sumie mamy dwie bezpłatne. Ja akurat pójdę do tej którą prowadzi moja położna

i fajnie że sama zadzwoniła i zaproponowała.
dzaga hehe i co mała wyniosła cały pokój zabawek czy udało Ci się powstrzymać ją?

troche wypoczniesz sobie bo babcia pewnie chetnie zajmię się malą
Wczoraj nadusiłam na pierś i mi z niej wyciekło coś białego. Podejrzewam że to ta siara, ale jak leżą cycuszki sobie spokojnie to nic z nich samo nie leci
Co do tej kobiety z Bytomia to nie słyszałam. Ale przecież ja też pisałam jak byłam w szpitalu o kobiecie która wyskoczyła z okna z 5go piętra. Okazało się że urodziła, poszła do domu i pocieła brzuch sobie, zabrali ja do szpitala i w szpitalu wyskoczyła z okna. Drzewo i krzaki zamortyzowały trochę jej upadek ale nie wiem co z nią teraz jest. Kobieta ponoć normalna była, uczyła angielskiego córkę mojego kuzyna. Ciężkie takie przypadki.