mroczko218
Fanka BB :)
Mizah ok czekam :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i do tego czasu rączki mogą je niepokoić, wybudzać. Jak już załapią, to myślę że rożek będzie też ok, bo będzie mu ciepło, a rączki będzie mógł oglądać. Ja trochę do innej funkcji chciałam wykorzystać rożek i dlatego pisałam, że u nas się nie sprawdził;-).
. Szczerze powiem, że nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu. Mi wydaje się, że Mati ustawił się główkowo bo czuję czkawkę na dole, ale na ostatnim usg był pośladkowo i też jestem w kropce, bo wiem że mogą mi kazać rodzić SN (bo przy drugim to podobno możliwe), tylko czy to bezpieczne, czy lepiej cesarka?
. Bywało, że i po 5 godzin próbowałam go przystawić, a on mi majtnął ręką i się odstawiał. Kończyło się tym, że musiałam prosić o pomoc położną
. Byłam spocona jak mysza od tego wysiłku, w domu podobnie. Przez pierwsze 3 tygodnie M musiał mi pomagać przy przystawianiu. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni
to było jakoś w 3 tygodniu
może stąd taki mój sentyment do smoka, chociaż nie ukrywam na początku czułam jakieś wyrzuty sumienia z tej racji, że daliśmy smoka...