Juz przestaje marudzić bo sie robie nudna 
Dziewczyny które juz maja w domu malucha. Chce zrobic zakupy apteczne ale nie wiem co mi sie moze przydać. Chodzi mi o leki bo z kosmetykami dam radę
np co polecacie na kolki, biegunki czy gorączkę. Nie chce małej faszerowac lekami ale chce miec je ww w domu 
Dziewczyny które juz maja w domu malucha. Chce zrobic zakupy apteczne ale nie wiem co mi sie moze przydać. Chodzi mi o leki bo z kosmetykami dam radę

Zmieściło się wszystko w dwóch praniach, jednym białym i drugim kolorowym a to znaczy że chyba nie przesadziłam jeszcze z ilością ubranek ;-) Zostało wyprać pościele, ręczniki itp. no i poprasować wszystko a to już będzie bardziej absorbujące zajęcie niestety :/ Widzę, że dziś wszystkie mamy wielki dzień prania a to dobrze bo się nawzajem mobilizujemy
Mój lekarz to może nie jest jakoś mega delikatny ale wszystkie wewnętrzne badania robi bardzo szybko żeby nie męczyć. Jak byłam w szpitalu to ordynator też badał konkretnie ale szybko, za to jak mnie przyjmowali to na izbie przyjęć była taka bardzo młodziutka lekarka, wręcz dziewczynka chyba początkująca bo odpowiadała regułkami z podręcznika ale za to jak się wzięła za badanie to myślałam, że mi oczy z orbit wyskoczą a tyłek aż mi do góry podskoczył
słowo daję, no w życiu mnie tak żaden lekarz nie zbadał. Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę miała okazji na nią trafić