reklama

Październik 2014

Ja pojechałam do sklepu i jak szybko weszłam tak szybko wyszłam. Też mi się słabo robiło i brzuch się twardy zrobił jak kamień. Wsiadłam do auta i pojechałam do domu, dobrze ze blisko mam bo nie wiem czy bym dojechała.

reklama
witam wieczorową porą,
cały dzień mnie nie było w domu, po lekarzu poszłam do moich rodziców bo tam prałam ciuszki dla malej, od razu wszystko do końca poprasowałam i już mam wszystko gotowe :)

Garmelka, matko, jak sie teraz czujesz?

garmelka - no ja wtedy posiedziałam jakieś 9 godzin, dużo książek miałam do sprzedania:-D. Ja w obu ciążach jeszcze nie wymiotowałam, ale bywało blisko, nawet dzisiaj. Mam takie odczucie jak na początku ciąży, że jak jestem głodna to mnie na wymioty zbiera, z resztą jak zjem to tak samo i jak połknę witaminy też. Ja mam zimne poty i biegunkę (z mega skurczami brzucha) jak mi potas spada.

olcia - potwierdzam z sutkami, mi kazali w szpitalu masować na pobudzenie skurczybyków:tak:

marrika - gratuluję, znaczy się ciąża Ci służy:tak:

Mizzah - ja do szpitala to legginsy i tunikę planuję, żeby tych moich pielucho-majtek nie było widać:-D i kompletnie nieseksownych, odcinających mi nogi pod pośladkami pończoch przeciw-żylakowych, w których podobno mam też rodzić:baffled:. Gorzej bo ta tunika została u teściów, a M tam 27 września dopiero jedzie, do tego czasu muszę trzymać nóżki zaciśnięte:-D. A po porodzie tj. w szpitalu? Tylko koszule nocne, co by wietrzenie klementyny było i szybko można było krocze pokazać do kontroli na obchodzie:-D

gosiak - no tak, nieużywane mięśnie zanikają;-) więc o męże trzeba dbać:-D

kotulcia - nie nastawiaj się, mi też gin mówił, że szybko nie urodzę, a następnej wizyty już nie doczekałam:-D

czarna - polecam żel intymny Feminum, ja od poprzedniej ciąży na nim "jadę":-D tylko nie aplikuj za dużo bo on ma spory poślizg;-) Ja kupiłam, bo miałam infekcje od otarć i od tamtej pory spokój:tak:

reklama
Dzis posegregowalam ubranka młodej. 4 kartony ubranek było co robic :) Narazie sprawdziłam ile czego mam i nie długo ruszam z praniem i prasowaniem. Powoli szykuje tez jej pokoik. Jak sie wiecej poschylam to brzuch twardnieje. Ogólnie jednak czuje sie dość dobrze. Idę poodpoczywac bo padam na twarz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry