reklama

Październik 2014

Gnagna ja jak córkę rodzilam to też byłam nastawiona na sn. Cc mnie totalnie przerażało. Jak się okazało ze jednak cc to wyłam jak bóbr. Po porodzie też długo miałam żal do świata ze nie urodziłam naturalnie. To przez to nastawienie ze tylko sn wchodzi w grę i koniec. To było głupie. Teraz z kolei ustaliłam już na początku z doktorkiem że nie ma co cudowac robimy cc i teraz mi to daje duży komfort psychiczny. Doktorek obiecał że po tym porodzie nie będę miała traumy :-)

reklama
Dzien dobry brzuchatki ja juz po Spaniu maz odprawiony do pracy a ja spalam ledwo 4 godz tak wojowala wczoraj do pozna moja Cora w brzuchu jak nigdy ... Chce jeszcze spac aaaaaaaaa ... Za duzo mysle bo takie glupoty sie snia masakra .... IDE zjejsc sniadanie I sie legne jeszcze bo co tu robic

Mroczko moja mala dama tez ulozona miednicowo(od samego poczatku), tez wolalabym sn ale lekarze juz mnie uprzedzali ze jesli sie nie odwroci to cc. Ja bym w zyciu sie nie zgodzila na reczny obrot... Dzidzia z jakiejs przyczyny sie nie odwrocila, bardziej boje sie ze mogliby jej cos zrobic podczas obrotu niz cesarki. Jakos juz przywyklam do tej mysli ze mnie to czeka, nie mowie bo jakas nadzieja sie tli ze moze jednak mnie to ominie;p u mnie dodatkowo na niekorzysc wplywa to ze mam maly brzuch i ze musze lezec-jak to lekarz powiedzial szanse na obrot z kazdym dniem maleja i nastawialby sie na cc.

Boszz wstalam i od samego rana mnie mdli... Cala ciaze nic a dopiero teraz... Milego dnia kobitki;)

Dzien dobry:)
Tez miałam kiepska noc... Zasnęłam tuż przed 12. Pó czym przyszedł M i sie obudziłam i nie chciałam zasnąć przed nim żeby mu nie sapać i czekałam az on pierwszy zaśnie, a pozniej to juz nie mogłam... :/
Jakoś dalej mi niedobrze... Prasowalam koszule i czuje sie bardzo słaba... Kiedyś miałam takie spadki cukru i tak mi sie robiło... Hmm
Czyli znowu dzis nic nie porobie...

Marika, Mizah, Babina jak Wasze dzisiejsze samopoczucie? Bo wczoraj tez chyba było nienajlepsze?

Ide sie zdrzemnac jeszcze...

Babina- ja po grzybach (ale marynowanych) miałam we wtorek niezłe rzyganko... Ogólnie stanęły mi na żołądku bo cała noc nie spałam a rano wyrwalam do klozeta :/
Oby Ci nie zaszkodziły... Ja grzybki bardzo lubię, w każdej postaci... A tu taka niespodzianka w ciazy:/

Ja tez juz od kitku dni mam poranne mdlosci jak na poczatku ciazy ale zjem sniadanko i juz ok:-)

Dzisiaj jak wstalam robic sniadanko to mnie oczywiscie pikalo ale tak jakos dugo nie raz tylko takie ciagle pikanie jakas minute iii jeszcze siusiu chcialam to do kibelka nie umialam dojsc! Koszmar to byl:-(

Garmelka u mnie spoko. Sama młoda do szkoły odprowadziłam, a szkole mamy po drugiej stronie ulicy :-D opuchnięta jestem jak balon. Ręce i nogi :O i strasznie bolą mnie stawy albo kości dłoni i stóp :O

reklama
Czy ja wiem czy to taka stara metoda ;) w Skandynawii nadal praktykowana. Jak byłam na szkole rodzenia w Dk to była tez Polka w 37 tygodniu i miała dziecko w ułożeniu miednicowym. Położna powiedziała jej ze zadzwoni do szpitala to tam spróbują jej malucha obrócić. Czyli sa jeszcze miejsca na świecie gdzie sie tak robi i nie jest to w 3 świecie. Aby moja sie dobrze ułożyła bo mnie takie przykręcanie jednak przeraża.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry