reklama

Październik 2014

Melduje sie z domu!
Dzieki dziewczynki za wsparcie:)
Przyjechał mój M po mnie i podeszła do nas przemiła dziewczyna z Inglota i powiedziała ze wentylacji wogole nie ma bo rozbudowują obiekt i ona wczoraj zasłabła... Pojechaliśmy do domu, zjadłam słodkie ciacho, mała rusza sie, juz jest ok, także darowalam sobie IP. Ale strachu to sie najadlam... Baba do mnie cos w sklepie gada, a ja mroczki przed oczami i tylko sie rozglądam gdzie tu usiąść bo zaraz padnę na ziemie... Wkoncu wylądowałam na ladzie sklepowej:) teraz juz sie moge z tego śmiać ale wtedy to mi wesoło nie było... Ostatni raz gdzies pojechałam sama...
Morfologie mam super- tak twierdzi mój lekarz, praktycznie wszystko w normie, hemoglobina 13. Nie wiem co to było ale nie życzę nikomu...
Resetuje sie przy jakimś durnowatym programie na TVN - kto poślubi mojego syna- hehe ale debile:)
Muszę Was nadrobić :)

reklama
Wiecie co próbowałam zrobić ten masaż krocza. I co? I dupa! To nie jest takie proste :wściekła/y:

Po pierwsze nie umiem tak jak na instrukcjach
Po drugie nic nie widzę! Nawet do lusterka!
Po trzecie tam się nawet dostać za bardzo nie można przez ten ogromny brzuch :angry: No jednym słowem klapa. Zrobię jeszcze jutro drugie podejście ale coś kiepsko to widzę :no:

garmelka to dobrze już lepiej się czujesz :tak: ja też właśnie oglądam tych przygłupów, trochę żenada :-D

Ostatnia edycja:
Garmelka, to dobrze że lepiej się już czujesz :) Ja też miałam taką "przygodę" jakoś w 5 miesiącu tylko w biedronce, strasznie duszno tam było i dlatego.

Ja też włączyłam ten program, masakra :)

Garmelka ja też morfologie mam idealną a słabo mi się robi. Raz nawet w tej ciąży zemdlałam w autobusie :-) babcie mnie z podłogi pozbierały i też mi do śmiechu nie było :-/

Pscolka ja to widziałam w angielskim jakimś programie o porodach że zakładają rodzącym pończochy przeciwżylakowe do porodu. Ja moje noszę na codzień :-D też mi udo odcinają w połowie i jak naciągne spodnie to widać baleronki ;-) ale najważniejsze że przynoszą ulgę i nogi w nich aż tak strasznie nie puchna.

Dzisiaj zrobiłam mega prasowanie bo już nie miałyśmy z młodą w czym chodzic :-D i nogi jak balony :O

marrika - dlatego przerzucam się na tuniki, ewentualnie mam spódnicę z grubego jeansu, mam nadzieję, że nie będzie widać:-D ulga faktycznie jest, zwłaszcza jak już się zdejmie wieczorem:-D ps: czy masz jedną parę i ona zdąży przez noc wyschnąć?

Mam jedną parę i jak piore a nie zdąży wyschnąć to poprostu robię dzień przerwy

Wogole jak upały były to jak chciałam z domu wyjść to ściągałam je bo niewyróba w nich!

A jakiej firmy masz?

A ja Mam pytanie do was z innej Beczki doradzcie mi ??w poniedzialek mam usg w szpitalu ost mala jeszcze nie byla odwrocona glowa w dol lekarz zlecil dodatkowe usg jesli Nadal bedzie uloZona miednicowo to pow mi ze czeka mnie odwrocenie Reczne dziecka jakos przeraza mnie to ... Czy w trakcie tego cos sie niewydarzy zlego ?? Moze ktoras z was przezyla to ? Co bys cie zrobily na moim miejscu ????

mroczko moja córeczka też jest ułożona miednicowo, co oznacza cc. Nikt innej opcji nie proponował. Osobiście nigdy nie zgodziłabym się na odwracanie ręczne, ale to moja opinia.

Ja bym się nie zgodziła chyba.... Balabym się. No chyba, że robiłby to jakiś profesor z doświadczeniem w obracaniu.
Mroczko, masz jeszcze trochę czasu, więc skup się na cwiczeniach sklaniajacych malucha do obrotu. Na pewno znajdziesz przykłady w necie. Może na YouTube?

reklama
Dziewczyny, statystyki są takie, że w Polsce 30% porodów to cesarki. Rok temu bardzo chciałam rodzić naturalnie i po operacji tydzień płakałam, że się nie udało. Nie róbcie sobie tego. Lepiej otworzyć się na wszystkie opcje. Poród ma się zakończyć urodzeniem zdrowego dziecka, nieważne jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry