reklama

Październik 2014

reklama
Babina ja mam to samo z rozmiarem stopy. Wszystkie buty mam 37-38, a teraz musiałam kupić 39. Pamietam, że po urodzeniu Oliwki stopa wróciła do swojego rozmiaru dopiero po ok roku.
Madzia ja używałam tego Linomagu, teraz też planuję.
31066908a32d4c8a1656ab94f331f2eb.jpg

Załączniki

• 31066908a32d4c8a1656ab94f331f2eb.jpg
    31066908a32d4c8a1656ab94f331f2eb.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 97
Garmelka Dziękuję, że pytasz :) Dziś już troszkę lepiej ale kości klementyny wciąż bolą. Całe szczęście, ze dziś wieczorem wizyta. Dobrze, że Ty doszlas do siebie, martwilam się. Skoro masz te spadki cukru to koniecznie musisz mieć przy sobie jakieś herbatniki lub batonik. Naprawdę pomaga.

Marrika29 Przybij piątkę! Mnie też okropnie bolą jakby kości/stawy palców u stóp i rąk a szczegolnie po nocy :/

Mroczko Podpisuję się pod tym co napisała Pscółka. Już wypowiadalam się w temacie, ake powtórzę o wiele bardzuwj niebezpieczne jest przekrecanie dziecka przez powloki brzuszne niż poddanie się CC. Ja rozumiem, że chciałabyś rodzić naturalnie, ale ja jednak obawialabym sie takiej metody. Znam dwie dziewczyny, które też miały ułożenie poprzeczne u żadna z nich się nie zdecydowała. A u jednej miał niby robić to bardzo znany profesor w Polsce.

Ale bym zjadla grzybkow marynowanych, mam słoiczków parę a nie wiedzialam ze mozna (*******a ze mnie :))
Dzis wizyta proszę pięknie o kciuki :)

mroczko - ja (tak samo jak w poprzedniej ciąży) potrzebuję już od pewnego etapu wyciszenia. Nawet nie oglądam telewizji, wieczorem tylko forum i książki.

atu - podziwiam i ślinka cieknie:tak:

marrika - oj tak, ja w ciąży jestem bardzo ciepła kobietka:-D. M przez całe lato spał pod kołdrą, ja od maja pod poszewką:-D

Ja mam 4pary. Jak braknie to m dowiezie. Ostatnio wystarczyły mi 3pary.

Czy wam też jest ciągle tak strasznie gorąco??

Mi jest gorąco non stop. Małż już się wnerwia bo on wieczorem pod kocem leży a ja na ramiączka przy otwartych oknach i jeszcze sapie :-)
Dziewczyny a ile kupujecie wkładów do majtek bo ja zamówiłam z gemini po paczce każdych bo nie wiedziałam które
BABY ONO podkłady poporodowe 10 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
CANPOL wysokochłonne podkłady poporodowe 10 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
Podkłady higieniczne BELLA MAMMA 10 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
i mam nadzieje że tyle mi starczy jak myślicie?? Bo ja kompletnie się w tym nie orientuję.

Ja też jestem piecyk, jak na inkubator przystalo :-).

Qurcze, jak to trzeba uważać. Nabylismy rano winogrona, bo już sezon i chyba trafily nam sie jakieś utopione w chemii. Umylismy normalnie i zjedlismy trochę, a teraz swedzi mnie język, napuchly mi wargi i wciaz mimo 10 myć czuje dziwny zapach na rękach. No nic, pije wapno i już nie będę ich jeść mimo ze były pyszne. Do tej pory nie miałam nigdy na nic uczulenia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry