reklama

Październik 2014

Mroczko no moje jeszcze nie aż tak opuchnięte ale też mocno. Leżę dużo z nogami uniesionymi to daje trochę ulgi. Wzięłam się za prasowanie. Właśnie do mnie zadzwoniła rodzinka ze się wbijaja na kawę a tak chciałam mieć dzisiaj święty spokój :-/

reklama
Garmelka a gdzie tam. Maz spelnil swoja powinnosc, nawet zafundowalam sobie przy okazji masaz sutkow ale poza pojedynczymi bolami na okres co jakis czas nic sie nie dzieje :/ ehhh najgorzej to jak sie juz czlowiek nastawi psychicznie a tu dupa. Bo wczoraj to juz bylam przekonana ze sie zaczelo...

Ruda, nie zwariował, tylko dotarło do niego. Gwałtownie.
Cyntia, tak sobie myślę, ze to jedyny czas w życiu kiedy człowiek cieszy sie z rozwolnienia. Ba, czeka na nie niecierpliwie :-).

Ojoj Mroczko fakycznie masz opuchnięte. Ja ze swoich spisobow polecam naprzemienny prysznic ciepła woda i zimna. Ja dziś też mam podpuchniete stopy :/

Nie wiem jak u Was ale w Warszawie jest lato :D :D

Cyntia a Ty nie wyganiasz Adrianka??? :-)

Czarna no ja też tu wchodzę żeby zobaczyć co u Ciebie bo podkręcasz atmosferę hehe:-)

Mój wymarzony scenariusz poczatku porodu to tak jak z córką. Najpierw chodziłam z rozwarciem na 2-3 cm, potem w nocy dostałam w domu skurczy od razu do 5 minut a jak dojechałam do szpitala to rozwarcie już było na 5 cm. Po pół godzinie przy intensywnych skurczach już było pełne 10cm. I urodziłabym w 3 godziny gdyby nie to że przy skurczach partych zaczęło córce spadać tętno i dlatego zrobili mi CC. A ja mam nadzieję na SN więc liczę na to że też tak samo się zacznie a inaczej skończy:) Mój mąż ma przyjechać 30.09 na jakieś 1,5 tygodnia więc liczę na to że się wyrobię bo chcemy poród rodzinny:) Już ja się wtedy postaram żeby szybko poszło hhehe:-)

reklama
Enya - jak to mówi moja babcia do gości "JA NIE WYGANIAM, ALE JUŻ CZAS" :p
A kiedy zdejmują Tobie pessar?

Z piłką, to nie chcę wcale jakoś przyspieszyć, co poćwiczyć mięśnie do porodu. I czuję różnicę - szczególnie w udach. Trochę się boję, że brak kondycji utrudni mi poród.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry