reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci też takie mało ruchliwe? Wczoraj cały dzień przeleżałam a mała niewiele się ruszała. Teraz też nie mogłam jej obudzić tak się wystraszylam ale czuje jak się przekręca.

Hej.

Mizzah ja tez zasnelam. O 7 obudzila sie starsza corka,a ta w brzuchu mnie skopala. Ale bedzie jazda jak sie urodzi. Obudzilam sie juz ze zgaga. Teraz musze przetrwac do 12, kiedy mloda pojdzie spac.

Domka sofa w moich kolorach :)

Dzien dobry laski jako tako sie wyspalam ... IDE na sniadanie bo musze koniec znie te tabletki na Zbicie cisnienia wziasc :-) mam nadzieje ze bedzie ok ... Bo wczoraj sie wystraszylam w piatek jade na kolejne ktg mojego malenstwa .,.. Dziekuje wam wszystkim za wczorajsza troske uwielbiam was :-)))). Domka ladna sofa :-). Gnagma. Marrika29. Mizzah dzien dobry :-)

U mnie znowu noc ze skurczami i nic. Jadę dzisiaj na wizytę zobaczyć co się tam dzieje ;) Poza tym czuję się świetnie. Wczoraj z córcią po szkole zaliczyłyśmy spacer, lody, gokarty :) Pomyślałam, że już nie długo nie będzie za szybko okazji żeby ją gdzieś zabrać.

Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)

Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej:-D nawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak:eek: ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?

Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)

Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej:-D nawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak:eek: ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?

Ok a korzystalas z tego tutoriala:

3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love: 3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love - YouTube

Jak tutorial nie pomoże najwyzej ja ci zrobie fotki co gdzie mam. No bo wiadomo, ze do zmiany pozycji korzystasz z tej dzwigienki pod spodem. Operujesz tez tymi podpurkami.

pscolka - ja 2 noce przed porodem nie spalam, wiec jak wreszcie urodzilam, bylo mi naprawde obojetne jakie mam warunki, byle spac ;-)

marrika - dzieciaczki maja coraz mniej miejsca, wiec beda spokojniejsze, a i przed samym porodem wszysko sie wycisza. U mnie z kolei wczoraj tak buszowalam, ze myslalam, ze pepkiem wylezie, wiec chyba za duzoa dziewczynka mi sie nie szykuje, choc czasu jeszcze ma

U nas nocka oki, z tym, ze obudzialm sie i palce jak srdelki...kurcze juz prawie nie sole (wiec jedzenie juz mam ohydne :-p a nbadal puchne )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry