reklama

Październik 2014

reklama
Czarna, Kotulcia: no ja nie chcę rodzić w nocy. Z córką tak miałam. O 23 dostałam skurcze, 5 rano urodziłam. No i już nie usnęłam z tego szoku poporodowego. Więc cały dzień ledwo na oczy widziałam i miałam wszystkiego dość. Wolę jechać na poród wyspana :tak:

Kaśku: co do biustonoszy to ja mam z poprzedniej ciąży z H&M, a koszule do spania mam koszule z allegro po 30 zł za sztukę rozpinane na środku.

Ostatnia edycja:
Ja tak jak Wawka mam staniki z h&m do karmienia i są super. Koszule mam z biedronki i z allegro ale te z biedronki wg mnie o wiele lepsze gatunkowo. Piżame też mam z biedronki i też super jest.

Jutro może mnie wypuszcza dostałam leki rozkurczowe więc się uspokoilo i jest ok ;-)

Mam dość czas zasnąć to co dzisiaj miałam w tych szpitalach to przechodzi ludzkie pojęcie żeby pacjentka szukała po oddziałach sprzęt no ktg aż zrobiłam awanturę i mi zrobili zapis

wawka z tym planem na nocny poród to ja żartowałam, nie mam pojęcia jak jest lepiej bo przecież nigdy nie rodziłam :happy2: Ale tak sobie teraz myślę, że po nocnym porodzie mąż może być cały czas z nami na położniczym i choćby pomóc zająć się małym a ja mogę się wtedy przespać czy coś a gdyby poród skończył się np. wieczorem to na noc zostaję sama i ani tyle mogę się nie wyspać :baffled:

MonaG a możesz jeszcze zmienić szpital czy już masz zaklepane cc w swoim szpitalu? Jak masz porównanie i widzisz że tu jest znacznie lepiej to ja bym została w pf.

Oo tak pscilka ma racje :) ja urodzilam tuz przed 9 rano i odespalam zarowno w dzien nie mowoac juz o nocy. Nastepnego dnia bylam jak nowo narodzona.

Zaraz mi szyjka eksloduje chyba :/

reklama
A mi to obojętnie kiedy byle szybko i sprawnie :)
Jutro pakuje torby, bo to juz nie przelewki... Codziennie mowię ze sie spakuje i nic nie robie w tym kierunku...
Dzisiaj poszłam na spacer i tez tak mnie w szyjce zaczęło kluc ze szlam "tip-topkami" niczym pingwin z Madagaskaru...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry