reklama

Październik 2014

A ja mialam zamiar isc pospacerowac ale ze caly dzien czulam sie jakas wypluta to nawet sie nie wypuszczalam nigdzie :/

Garmelka ja tez tak sie pakowalam, chyba 2 tygodnie mi zeszlo zanim sklecilam ta torbe jakos

reklama
Kacha jutro to sprawdzę i dam ci znać jak u mnie jest ;)

MonaG dobrze, ze jesteś pod dobrą opieką to bardzo istotne.

Mroczko no to miałaś dzis atrakcje :/ nie zazdroszczę. Dobrze, że jesteście juz w domu!

Juz druga noc z rzędu przycielam komara ok 22 i budzę sie o 00 i spać nie mogę. Wszyscy spia???

Witam

A ją spalan jak zabita i spalabym dłużej gdyby nie ktg;-)

Czarna jeszcze zaklepanej cc nie nam tylko wstępnie ale jak zostanę dzisiaj to może moja tutaj ma wizytę to ją złapie a jak nie to w środę mam u niej wizytę to mi zmieni skierowanie na ten szpital;-)

Dzień dobry

Mizzah ja generalnie dobrze sie czuje. Termin mam na koniec pazdziernika i porownujac samopoczucie z poprzedniego roku wiem, ze do porodu jeszcze daleko. A jak tam u Ciebie?

Usnelam:) Oprocz krocza całkiem całkiem. Co prawda spałam przy otwartym oknie i gardle czuje, ze to był błąd, ale to pikuś ;) Dziś ambitny plan mam: zrobic i pomrozic klopsiki :)

Dzień Dobry Mona :)

reklama
Hej laski.

Kurd ale mnie wczoraj bolał ten zylak,masakra jakas.
Ale kupilismy sofe;-) jest olbrzymia(w porównaniu z tym co mielismy) Ale jaka wygodna;-)
IMG_1042.jpg
zamazałam twarz córce bo to jednak internet

Załączniki

• IMG_1042.jpg
    IMG_1042.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 82

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry