reklama

Październik 2014

Kochane zdaje relacje z dzisiejszego dnia w szpitalu u położnej zem sie najadla strachu ...... Dopiero co wróciłam Pisz lam do poloZnej mierzy mi cisnienie raz patrzy na mnie I sie pyta czy wszystko ok za chwile znow powtrza I wyszlo ze mam 140/105 pow ze niedobrZe stamtad do lekarZa zajebisty gosciu byl ... Pokazalam mu Nogi mowi ze to normalne , spytalam tez jesli po 1 pazdIernika nie urodze co wtedy to max 2 tyg I mam jechac do szpitala na wywolywany porod... Ok klade sie lozko chce mi zmierzyc bicie serduszka a ona jak zwykle mu uciekalA 5 min jezdzil I nic :-) to mowi ze trzeba zrobic kg dZwoni pietro wyzej niema wyspecjalizowanej osoby to on do mnie ze bede musiala jechac chyba do szpitala ... I sie pyta czy jestem gotowa na to ze jesli bedzie cos nie tak zostane I moge urodzic :-(((( az strach mnie przelecial jak nigdy juz mialAm przed oczami siebie .... Ok wychodze z Tamtad do poloznej daje mi tabletki na Zbicie cisnienia I sie okazuje ze jednak znajduje sie ktos kto wykona ktg 15 min lezalam wszystko ok .... W piatek powtorka do sZpitala na ktg musZe byc czesciej monitorowana .... I nie dawno co wroci lam 5 godz w sumie zeszlo a teraz mocze kregoslup w wan nie bo mnie lupie niemilosiernie .... A wiec teraz nieznam dnia a ni godziny....

reklama
Cyntia ja wstawianie się młodej odczuwam coraz lepszym oddychaniem i silniejszym bólem spojenia łonowego - jak młoda schodzi główką niżej to rozpiera mi wręcz te kości:/ I brzuszek mam tak nisko że pod biustem dotykam normalnie żeber - mieszczą mi się tam teraz niemal 2 dłonie.

Staniki do karmienia kupiłam rozmiar większe niż teraz mam - ale mogłyby być ciaśniejsze w obwodzie:/ Lepiej kupić mniejszy obwód i na początek te przedłużki. Ogólnie odkąd brzuchol maksymalnie opadł to staniki w obwodzie sporo się poluzowały.

I zauważyłam że cycuchy z lekkich flaczków nabrzmiewają powoli i stają się wrażliwsze.

Hej :) właśnie wróciłam z wizyty u mojej ginekolog. Wy powoli szykujecie się do porodu, a ja mam kolejną wizytę 7 października i Pani doktor jest pewna, że się zobaczymy ;) Z szyjką u mnie wszystko ok, GPS ujemny, Kubuś w 3 tygodnie przybrał na wadze 800 g, i teraz ma 2400 g :) Podobno ma pokaźną czuprynkę ;P

Ostatnia edycja:
Mroczko, no to po Twoim przykladzie wiemy juz zeby niechcec, czy tez niezyczyc sobie czegos. Chcialas ktg im mialas:) dobrze ze wszystko ok. Ja dzisiaj odwiedzilam kolezanke co termin miala na 13.09 i jeszcze nie urodzila, bidulka napuchnieta cala. Patrzac na nia ja mam jeszcze sporo czasu.

Mroczko no to sie zestresowalas bidulko:(

Czarna- my to byśmy były zgodne współlokatorki :) :) te same programy, co zrobimy jak sie nam poród zacznie w czasie jakiegoś "ulubionego" programu ??? :)

Mona - to super, że jesteś już pod opieką, nie chciałam pisać wcześniej ale kurna długo Cię zwodzili. Trzymam kciuki za unormowanie się sytuacji.

kaśku86 - ja do szpitala mam jakieś taniochy rozpinane na środku. A do domu jedną z Allesa
ALLES MAMA KOSZULA DO KARMIENIA 36S w Koszule nocne - Szafa.pl
dwie z Tchibo
Koszula nocna w Tchibo
https://www.tchibo.pl/nocna-koszula-flanelowa-p400020539.html
dwie piżamy firmy Vienetta Secret, ale kompletnie nie mogę ich w necie znaleźć, a szkoda bo fajne i mogę polecić.

mroczko - to super, że udało się zrobić to ktg. odpoczywaj:tak:

Mroczko biedna ty moze dzisiaj z tego zmeczenia pospisz wiecej:-)

Ja dzsiaj dostalam bujaczek nowyy bo juz nie chcialam sie wpieniac i jest sliczny zamowilam czerwony:-D

Mizah apropo bujaczka bo mamy ten sam powiedz mi jak to jest z tymi wysokosciami? Jak chcesz je zmienic to masz 2 czy 3 klikniecia? ( jak wiesz o co mi chodzi:-P )

Garmelka dlatego ja mam plan zeby porod zaczal sie w nocy, skonczyl do poludnia a wieczorem znow moge ogladac bo na salach sa tv :D he he zartuje oczywiscie. Tak naprawde to teraz czesto gapie sie w telewizor bo na niczym innym nie moge sie jakos skupic :/

reklama
Czarna jak Ci po porodzie dziecko da oglądać tv;) Ale ja też wolę rodzić w nocy bo tak rodziłam młodego - była cisza, spokój nikt się nie kręcił i nie gapił na mnie:-) W dodatku nastrojowa ciemnia była:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry