reklama

Październik 2014

Dziewczyny, która kupowała staniki do karmienia na all ostatnio takie po dwa pakowane były? I jakie są? Warto czy nie do końca? A jakie rozmiary kupujecie? Miseczka o dwa rozmiary wieksza? A obwód? Ja mam 35 tydzień więc powoli już czas żeby się rozejrzeć. ..
A jak koszulami/pizamami do karmienia? Też planuje allegro-macie coś sprawdzonego? Bo w sumie nie mam nic rozpinanego u góry do spania więc muszę kupić przynajmniej do szpitala

reklama
Dołączam do grona narzekajacych. Pierwsze trzy godziny śpię a pozniej wszystko mnie boli , wierce sie i wstaje bardziej zmęczona niz sie kladlam. Sikanie jeszcze zniosę ale bol bioder mnie zabija. Wy tu juz o porodach a ja dopiero powoli biorę sie za rozkładanie rzeczy młodej , w tym tygodniu jeszcze popiore i poprasuje a w przyszłym spakuje torbę do szpitala. Do tej pory moze pierwsze z nas bedą juz miały swoje maluszki po drugiej stronie :)

Ja tez ubralam juz łóżeczko :) ale ze nie mam siły go znow rozbierac przykrylam go przescieradlem i się nie zakurzy a co! :D

Mona to dobre wiesci :)

Marrika o kurcze super !!! Ale ci zazdroszczę, fajnie :*

Mroczko - współczuję, że tak puchną Ci stopy. Zrezygnuj z soli póki co. Choć trochę pomoże.

Kasku - mnie co kogoś pytam to radzą, by się wstrzymać do po porodzie, bo zdarza się, że po porodzie sporo biust się powiększa.

Marrika - ah, fajnie masz!

Mona - super, że zapis dobry. A ile chcą Cię trzymać?

Dzisiaj mój "dream day", ale cisza. A do terminu z USG 5 dni. Śniło mi się, że mam skurcze. To był taki ból, że aż się przestraszyłam. Mimo że w domu syf, to chciałabym dziś urodzić. Oddaliśmy pół narożnika do reklamacji i porozkladana na czesci reszta leży w pokoju młodego.

Jestem po usg i mała waży 2600 więc nie wiele rośnie :-( ale nic nie wskazuje na poród,

Czarną nie wiem na ile chyba na 2dni lub 3 czas pokaże:-) ale tutaj faktycznie hotel z opcją rodzenia:-)

Cyntia jeszcze dzień długi ;-) kto wie może jeszcze urodzisz ;-)

Monia pamiętaj że na te pomiary z usg to trzeba brać poprawkę. Moja Laura miała być 59cm długa i 4kg miała ważyć a tu wyskoczyła 3360g i 51cm, także ogromną różnica.

reklama
Mona dlatego mówię że nie chcę rodzić gdzieś indziej :tak: Warunki hotelowe to jedno ale najważniejsze że opieka jest dobra. A moim zdaniem jest, przynajmniej tak uważam po ostatnim pobycie.

Kurcze źle się czuję :-( Typowo jak przed okresem tylko to już któryś dzień z kolei... Mam wrażenie że mój organizm chciałby coś z siebie wyrzucić (w tym przypadku dzidzię ;-)). Chciałabym żeby tej nocy coś się wreszcie zaczęło i żeby jutro już było po wszystkim. Wiem wiem niejedna z nas by tak już chciała :baffled:

Cyntia a nie próbujecie wywołać małego przez teges tamteges? ;-) Może by coś pomogło. Mam kilka koleżanek które po seksie trafiły na porodówkę, choć jak widać na Kotulcię nie działa :baffled: Ja się chyba dziś pokuszę, a nóż widelec...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry