reklama

Październik 2014

To jeszcze się Czarna spotkamy tylko będę odwiedzać u Ciebie położnictwm;-)

Wiesz że teraz się zastanawiam czy tej pf oie wybiorę bo położne młode i fajne ;-)

Jedna młoda pani doktor na okularach zrobiła mi usg i badanie matko ale mi szyjkd wymeczyła aż gwiazdy widziałam

reklama
To jeszcze się Czarna spotkamy tylko będę odwiedzać u Ciebie położnictwm;-)

Wiesz że teraz się zastanawiam czy tej pf oie wybiorę bo położne młode i fajne ;-)

Jedna młoda pani doktor na okularach zrobiła mi usg i badanie matko ale mi szyjkd wymeczyła aż gwiazdy widziałam

A Ty jesteś na patologii czy jakiś inny oddział? He he wiem która młoda lekarka :tak: Ona wygląda jak taka dziewczynka ze studiów, też mnie badała jak mnie przyjmowali do szpitala. Ja to nie tyle że zobaczyłam gwiazdy ale jeszcze z 3 księżyce do tego! :szok: Aż mi tyłek podskoczył do góry jak łapę włożyła. Oj chyba laska jeszcze doświadczenia za bardzo nie ma :no:

dziewczyny z uk mam pytanko :blink:jak wygladalo wstawienie Waszych maluszkow w 34 tyg ??? w wiekszosci, jak nie wszytskie chyba jestescie dalej niz ja ;-) u nas mala schodzi w dol ale nadal free :sorry2:

Marika - piekny kacik, musze wreszcie mego Dziada pogonic do roboty i chociaz skrecic lozeczko, a materacyk niech w foli nadalk lezy ;-). Jejkkuuu super wiedziec kiedy sie bedzie tulicv malenstwo !!!

judy - wspolczuje bol bioder , jedyne pocieszenie, ze to juz naprawde niedlugo

Czarna - trzymam kciuki za rozwoj akcji !!!

U nas po wizycie oki, serduszko pieknie bije i tyle co wiem :sorry2: wkurza to mnie troche bo chcialabym wiedziec jak tam szyjka trzyma. Ale powiedziala, ze jesli do 38 tyg urodze to ona bedzie wiedziala i sie wtedy nie widzimy.. HA HA HA tez zarcikiem rzucila

Chciałam, ale trafiłam w necie na info, że po odejściu czopa z seksem nie za bardzo, bo jest ryzyko infekcji i już sama nie wiem, bo w końcu kawałek mi wypadł.
A druga sprawa, że my nic ten teges od poczęcia i mi się chłop zablokował (już się śmiałam do siebie, że skoro ryzyko infekcji, to można w gumce :p ), no i wydaje mu się, że ma takiego długiego, że będzie synka w głowę pukał :D Ciekawe ;)

Gosiak - a to wstawianie się jakoś czuć?

Cyntia - to pewnie obnizanoe sie brzuszka , a pod koniec objawia sie ono wlasnie tym bolem krzyżowym. Skale tu maja do 5. Ale czytalam ze w drugiej ciąży dzieciatko a zarazem brzuch moze sie obnozyc tuz przed porodem, a nie jak w pierwszej stopniowo

Dziewczyny ile czasu nowy materacyk powinien być wyciągnięty z folii? Bo chyba musi się powietrzyc trochę co?

Wogole mój doktorek pytał jak zadzwoniłam czy wszystko ok a ja mówię że no w sumie ok tylko puchne strasznie to kazał się nie przejmować. A tak kiedyś słyszałam że tak kilka dni przed porodem obrzęki bardzo się nasilają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry