reklama

Październik 2014

Nie wytrzymałam i ubrałam łóżeczko :-D napatrzę się i rozbiore żeby się nie kurzyło. Tak patrzę ze jeszcze by się ta firanka przydała żeby nie było widać co jest w szufladzie. Poproszę teściowa to uszyje :-)

no i piękny kącik ;-) widze że karuzela też jest:tak:, ja mam zamontowaną odwrotnie, bo wydawało mi się że będę miec leszy dostęp do maluszka ;-)

reklama
Martina ja ją tak tylko na sztukę zamontowałam ale będzie z drugiej strony bo tak to ciężko dziecko wyciągnąć. Muszę jeszcze m przycisnąć żeby naprawił przewijak i naoliwił sprężyny bo skrzypia przy bujaniu. Mam tylko nadzieję że ta pstrokata ściana nie będzie na małą pobudzająco działala. Jak tapetę wybierałam to nie sądziłam że będę miała drugie dziecko ;-)

Monia czekamy na wieści. Trzymamy kciuki kochana!

Ostatnia edycja:
Martina ja ją tak tylko na sztukę zamontowałam ale będzie z drugiej strony bo tak to ciężko dziecko wyciągnąć. Muszę jeszcze m przycisnąć żeby naprawił przewijak i naoliwił sprężyny bo skrzypia przy bujaniu. Mam tylko nadzieję że ta pstrokata ściana nie będzie na małą pobudzająco działala. Jak tapetę wybierałam to nie sądziłam że będę miała drugie dziecko ;-)

Monia czekamy na wieści. Trzymamy kciuki kochana!

ano widzisz nie zauważyłam że macie łóżeczko z funkcją bujania:sorry2: właśnie my mamy kołyskę w sypialni i zastanawiam się czy blokowac bujanie czy nie, bo boję się żeby mały nie przyzwyczaił sie do dobrego.
a wy korzystaliście z tej funkcji ???

Martina trochę korzystaliśmy jak w nocy się przebudziła a widziałam że nie jest głodna. Ja bym tego łóżeczka nie zamieniła na żadne inne. Też można je zablokować takimi hamulcami i odblokować kiedy się chce bez śrubokrętu.

Marrika ja w komorce nie widze zdjecia :(

Mam kwadratowy brzuch. Mloda tak bolesnie sie wypina. Wczoraj doplacalam prawie 300 zl za lozeczko starszej corki. Pokazalo mi blad karty, dostalam potwierdzenie, ze transakcja odrzucna i zaplacilam karta do innego konta, a pieniadze z pierwszego i tak zeszly. Transakcja widnieje jako nierozliczona, ale kasy brak. Podobno maja do 7 dni na rozliczenie tego i albo wroci, albo reklamacja. Fajnie.

Monia to dobrze że zapis ładny :-)

Ja właśnie do doktorka dzwoniłam i kazał jednak na oddział przyjść w poniedziałek a we wtorek cc. Miało być w środę. Zaczynam się bać :-/ za tydzień o tej porze będę już Aurelke tuliła :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry